Aktywne Wpisy

kobiaszu +635
W pół godziny zdążył opowiedzieć które kanapki z pasztetem zdążył o--------ć w areszcie ale nie dał rady wspomnieć dlaczego szybko przepisywał warsztat na żonę i jak wyglądała ta loteria albo czego dotyczą zarzuty.
#profesorchris
#profesorchris

SiwyMati35 +17
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

źródło: ewewqeqwewqewwe
PobierzObawiam się, że faktycznie mamy w tym przypadku do czynienia z toksykiem, ale to raczej nie jest ona ( ͡º ͜ʖ͡º
źródło: IMG_5464
Pobierz@troglodyta_erudyta: ona nie ma w dupie naszego zdania. Bo jakby miała, to by nie usuwała i nieczarnolistowała. Piszę, że powinna to nazwać "pomidory z pieprzem i puree ziemniaczane z wkładką mięsną". Komentarz usunięty i czarna lista mi się należała? Raczej wiesz, jestem liberałem, niech robi co chce, ale wygląda to śmiesznie. Wielbijcie mnie w komentarzach albo spierda...
źródło: pomidorywciul
Pobierz@troglodyta_erudyta: ty jesteś w stanie to zrozumieć ?
źródło: sddsadsasad
Pobierz@fornson23: mnie spotkało dokładnie to samo za jakąś mało istotna krytykę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu