Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

#polityka #polska #bekazpisu #gospodarka #ekonomia #ciekawostki
źródło: G3R8vKBWIAArazs
PobierzNa molo to akurat chodził Glapiński i obiecywał co RPP będzie robić w kolejnych miesiącach.
#traktatsopocki
Ciekawe ile firm z branży beauty płaci VAT .
Jak ktoś nie śledzi ich strony, to prace obecnego rządu wyglądają tak: bronienie deweloperów, praca nad zakazem broni czarnoprochowej, praca nad zakazem kryptowalut, walka z PiS (który nie rządzi), ułatwienie januszerki łysemu panu z inpostu
Tak jest!
źródło: temp_file3544622938403865984
Pobierzźródło: temp_file579615290558565932
PobierzDrogie libki: Rozdawnictwo to PORAŻKI rządu, nie sukcesy
@bregath: ktokolwiek to wprowadził to nie powinien się tym chwalic
@galicjanin: no i przecież zamykali? to wina koalicji, że np. duda kitrał na kanapie wąsika i kamińskiego i ich ułaskawił? to wina koalicji, że nagle szczury typu romanowski zaczęli uciekać do zaprzyjaźnionych reżimów?xd albo ziobro czy matecki udają ciężkie choroby
@galicjanin: no i robią to sukcesywnie tylko, że po 1 skoro nawrocki jest prezydentem to już
Przecież siedzą. Weź poszukaj jakichs informacji, bo sie kompromitujesz.
@Enigmameister
Dzięki za link do znaleziska na wykopie.
Czyli trzeba zaorać polskie firmy, nie dawać hajsu i wspierać tylko zagraniczne korpo.
Albo wiem. Zaorać prywatne firmy i skopiować rozwiązania z
Podwyżki dla różnych sektorów były zapisane w ustawie za pisu.
Cieszy mnie to, że wielka masa Ukrainek zakładających biznes buty w Polsxe nie dość, że dostała dofinansowanie od nas to jeszcze mniejsze podatki będzie płacić.
Przywrócenie polskiej bandery. To ich sukces na temat zrównywanie akcji wisla z rzezi Wołyńska bander'owcow w tv na żywo nawet