Wpis z mikrobloga

@TenXen47: fajnie że po 2 latach jest to pierwszy post w mediach społecznościowych który o tym informuje ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak ktoś nie śledzi ich strony, to prace obecnego rządu wyglądają tak: bronienie deweloperów, praca nad zakazem broni czarnoprochowej, praca nad zakazem kryptowalut, walka z PiS (który nie rządzi), ułatwienie januszerki łysemu panu z inpostu
  • Odpowiedz
@TenXen47: ja mam tylko pytanie takie. Przez 8 lat jak rządził PIS było mówione jakie to złodzieje oraz ile nakradli to dlaczego nikogo nie ma w więzieniu? Dlaczego nikogo nie skazano? Jedyne co zrobiono to jakieś komisje ściągnięto kilku osobom immunitety. Skazano jedynie wąsika i kamińskiego którego ułaskawił duda ale to za sprawy sprzed prawie 20 lat. I okej rozumiem dlaczego nie siedzą w więzieniu - wypuścił ich duda. Ale
  • Odpowiedz
@TenXen47: ministerstwo przemysłu na śląsku xD zawsze mnie bawi to przekonanie, że bodźcem do rozwoju jakiegoś regionu ma być wrzucenie tam minisetrstwa xD
  • Odpowiedz
@Mexiii: a myślisz że podepniesz terminal do płatności kartą pod konto prywatne? Jeżeli coś Ci wpływa na konto firmowe, a tak się dzieje przy płatności kartą to nie za bardzo jest opcja na uniknięcie zapłacenia vatu
  • Odpowiedz
tylko po wyborach mieli pozamykać pisowców w więzieniach

@galicjanin: no i przecież zamykali? to wina koalicji, że np. duda kitrał na kanapie wąsika i kamińskiego i ich ułaskawił? to wina koalicji, że nagle szczury typu romanowski zaczęli uciekać do zaprzyjaźnionych reżimów?xd albo ziobro czy matecki udają ciężkie choroby

mieli uzdrowić sądownictwo, TK

@galicjanin: no i robią to sukcesywnie tylko, że po 1 skoro nawrocki jest prezydentem to już
  • Odpowiedz
KPO ?

@Enigmameister
Dzięki za link do znaleziska na wykopie.
Czyli trzeba zaorać polskie firmy, nie dawać hajsu i wspierać tylko zagraniczne korpo.

Albo wiem. Zaorać prywatne firmy i skopiować rozwiązania z
  • Odpowiedz
@TenXen47: kpo, zadłużyć kraj I rozdać swoim, genialne. Już możemy klaskać z radości i dziękować?
Podwyżki dla różnych sektorów były zapisane w ustawie za pisu.
Cieszy mnie to, że wielka masa Ukrainek zakładających biznes buty w Polsxe nie dość, że dostała dofinansowanie od nas to jeszcze mniejsze podatki będzie płacić.
Przywrócenie polskiej bandery. To ich sukces na temat zrównywanie akcji wisla z rzezi Wołyńska bander'owcow w tv na żywo nawet
  • Odpowiedz