Aktywne Wpisy

ly000 +14
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
r5678 +118
w skali cringu 9/10
źródło: 4b440ca16258f12de7a86bd5993bf0c4
Pobierz

#polityka #polska #bekazpisu #gospodarka #ekonomia #ciekawostki
źródło: G3R8vKBWIAArazs
PobierzxDDDDD
https://wykop.pl/link/7766097/pieniadze-z-kpo-sa-przepalane-przez-januszeksy
Pieniądze z KPO są przepalane przez Januszeksy
Minus ministerstwo na Śląsku, wycofano się z tego dziwnego pomyslu.
CHODZIŁ
NA
MOLO
CZEGO NIE ROZUMIESZ LEWAKU, TUSK CHODZIŁ
KPO - to nie jest zasługa KO. To był nic więcej jak szantaż UE, aby odsunąć PiS od władzy. Z resztą UE jasno komunikowało, że jak PiS wygra, to KPO odblokowane nie będzie. Wygrała Koalicja i od razu pieniądze zostały odblokowane pomimo faktu, że w prawie administracyjnym i związanym z sądami nic się nie zmieniło, a przecież to miał być warunek konieczny do
Gdyby wygrał pis kpo by nie było. Więc to jest ich zasługa w postaci ponad 200
@TenXen47: byłaby ich zasługa, gdyby musieli o to walczyć w UE, o odblokowanie, negocjować, ustalać warunki. A nic nie musieli. Po prostu zostało odblokowane w momencie ogłoszenia wyników.
Komentarz usunięty przez autora