Wpis z mikrobloga

Jeden z największych cope'ów jaki widzę na #blackpill, to to że każda kobieta, bez względu na własną atrakcyjność, ocenia tak samo atrakcyjność facetów. Otóż to tak nie działa. Wiem, bo sam będąc normikiem 6/10 miałem na tinderze zainteresowanie grubasek i innych lasek <4/10, które mówiły mi, że jestem hot i które były otwarte na ONS, FWB i wszystko inne co teoretycznie jest zarezerwowane tylko dla atrakcyjnych kolesi. Nigdy natomiast nie powiedziała mi tego atrakcyjna kobieta 7+/10. Chodzi tylko o to, żeby być wyżej na skali. Jeśli widzisz, że nie masz zainteresowania nawet od grubasek 2/10, to nie dlatego, że one lajkują tylko chadów, ale dlatego, że pewnie sam jesteś 2-3, a nie 8 jak sobie to wyobrażasz. #redpill #zwiazki #tinder
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janburner: jak blackpill nie ma cope, bo to podejście właśnie typowo antycopowe. To co piszesz tylko potwierdza blackpill, że kobiety celują w gości zawsze lepszych od siebie. Druga sprawa to fakt, że ciężko obiektywnie stwierdzić ile jesteś na 10, bo twoja ocena samego siebie może być zaniżona, a wartość tych lasek zawyżona. Ale masz rację, te mniej atrakcyjne też lajkują nie tylko chadów, ale to oczywiste skoro chady mają lepsze
  • Odpowiedz
miałem na tinderze zainteresowanie grubasek i innych lasek <4/10, które mówiły mi, że jestem hot i które były otwarte na ONS, FWB

@janburner: chłopie, jakby dostały zainteresowanie chada to by ci z wigilii spierd*oliły aż by się kurzyło za nimi.
  • Odpowiedz
@janburner: Idealny przykład normika, który nie chce przyznać, że istnieją podświadome POZA KONTROLĄ człowieka mechanizmy doboru partnera. W skrócie gdyby miały dostęp do chada to cię nie brałyby Cię te grubaski nawet pod uwagę ale najzwyczajniej jest on poza ich zasięgiem więc zadowalają się Tobą - gorszą opcją od chada ale DOSTĘPNĄ. Gdyby chad pojawiłby się w ich zasięgu ręki to na niego się przerzucą, a ciebie porzucą bo po
  • Odpowiedz
@janburner: Jeśli Ty tak serio, to otyłe panie wiedzą, że nie mają szans z chudymi i muszą czymś nadrabiać. Pamiętam za czasów dziecka i nastolatka, jak byłem ulanym przegrywem i chłopaki jarali się tym, co zaliczyli. Mówili że dawały bez gumek, że w drugą dziurę, że połykały. To się nie zmieniło...

A nie, czekaj, teraz przegrywy chcą płacić im więcej za godzinę niż tej rudej od Gonciarza xDDDDDDD. Lasce warzącej
  • Odpowiedz
  • 2
@Quashtan piszesz oczywistości, że ktoś jest z kimś dlatego, że nie może być z kimś lepszym. To dotyczy 99% związków. Jeśli kogoś masz, to ten ktoś nie byłby z tobą, gdyby mógł mieć kogoś dwa oczka wyżej. Przecież tego nie neguję. Ja piszę o tym, że grubaska 2/10 widząc faceta 5/10 czuje do niego pożądanie. Tak samo jest w drugą stronę, subhumany 2/10 spermią do przeciętniar 5/10, jakby to były boginie,
  • Odpowiedz
@janburner: grubaska 2/10 czuję pożądanie do 5...10/10 i z każdym poziomem od 5 wzwyż coraz większy. Tyle, że różnica między męską, a żeńską stroną jest to, że spermiarze 2/10 nic im to nie da. Takiej grubasce 2/10 to i może się udać zatrzymać kogoś na chwilę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Natomiast
  • Odpowiedz
  • 0
@Quashtan przede wszystkim nie musisz tłumaczyć mi blackpilla ani wmawiać mi, że jestem redpillem. Skąd w ogóle taki pomysł? I nie wmawiam sobie, że jestem atrakcyjny, znam swoje miejsce w blackpillowej hierarchii i dawno zaakceptowałem to, że nie jestem tym, za kogo kiedyś się uważałem. Nie musisz mi więc przypominać o zbieraniu resztek ze stołu i o tym, że kobiety wolą chadów 10/10, ani o tym, że nie mam szans u
  • Odpowiedz
@janburner: Już ci tu pisałem o dostępności na rynku więc nie mam zamiaru 2 razy się powtarzać. 1/10 i tak do 4/10 i mniej niż 5/10 będzie traktowany jako odpad genetyczny. To nie jest żadne wmawianie sobie - tak działa selekcja genowa. Popatrz sobie na inne gatunki zwierząt ale tylko my ludzie nie chcemy tego przyznać przed samym sobą.
Napisałem, że może cię pożądać ale nie z taką samą siłą
  • Odpowiedz
@janburner: prawie wszystkie porady blackpillowe sprowadzają się do looksmaxingu, każdy wie, że normiki ruchają, typy nawet walą sobie po mordzie w nadziei na ukształtowanie szczęki i awansowanie chociaż o jedno oczko, duzo się mówi o tym że np. między 6/10 a 7/10 to jest przepaść, a ty komentujesz klasyczny trolling "lohy chco czada tylko czady wszystko zabierajo" twierdząc, że to jest cope blackpilla.
  • Odpowiedz
  • 0
@centerario Wszystko zgoda oprócz jednego - łapiąc się do top20%, czyli będąc ~6.5/10 (bo rozkład atrakcyjności nie jest liniowy) baby już są chętne na wchodzenie w relacje z chłopem na swoim poziomie atrakcyjności, w sensie jak jesteś powyżej szósteczki to i szósteczkę znajdziesz i będzie wam obojgu dobrze
  • Odpowiedz