Wpis z mikrobloga

warto obejrzeć, moim zdaniem powinno to być puszczane codziennie w TVP, TVN, Republice, aż ludzie zrozumieją jak bardzo są manipulowani przez rosyjską propagandę

szczególnie polecam zmusić swoich antyukraińskich znajomych, ale może być ciężko, bo nie jest to 10-sekundowy tiktok

#ukraina #rosja #propaganda
powodzenia - warto obejrzeć, moim zdaniem powinno to być puszczane codziennie w TVP, ...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia z ojcem to już słaby mam kontakt, ale szczerze to gość cały czas spamuje mi propagandę przez FB, żałuję że dawno temu mu założyłem bo potrzebował, a prawda jest taka że ta propaganda jest dla niego zbyt łatwa do pozyskania, poza tym on cały czas łyka kompletne bochomazy, a ostatnio tematem kompletnie są Ukraińcy. Nawet podczas incydentu, gdzie na UW gość siekierą porąbał babę, to jako pierwszy i od razu
dolor - @powodzenia z ojcem to już słaby mam kontakt, ale szczerze to gość cały czas ...

źródło: IMG_20251010_180709

Pobierz
  • Odpowiedz
@powodzenia: propaganda z drugiej strony no faktycznie nadaje sie do puszczania codziennie w tv. pan dyrektor zdradza sie ok. 3:30 heheszkując z tych którzy wierzą, że to mogły być ukraińskie drony (kiedy naprawde nie jest wyjaśnione czyje to były drony, więc można jedynie stawiać tezy).

Cały filmik to troche historyjek z gier operacyjnych, domysłów i myślenia życzeniowego, zero faktów. Zwykła nakrętka emocjonalna.
  • Odpowiedz
@powodzenia: niestety tyle czasu skupić uwagę i słuchać ze zrozumieniem to obecnie przeciętny Polak nie jest w stanie, badania wykazały że jesteśmy narodem idiotów, z prawie połowa obywateli bez umiejętności poznawczych przekraczających poziom upośledzenia, nie będą tego oglądali, nie zrozumieją podąża za propaganda.
Takie są fakty, boicie się imigrantów a bezmyślna roszczeniowa i fanatyczną na dodatek warstwę społeczna mamy u siebie, utrzymujemy na socjalu przyszłych zdrajców Polski.
  • Odpowiedz