Wpis z mikrobloga

@DrogoweSafari:
Jak na osobę z taką masą w obrębie bioder to wydaje się mieć stosunkowo szczupłą twarz i talię. Nie jest oczywiście docięta i pewnie genetyka sprawia, że większość tłuszczu tak się kumuluje.
Jak do kogoś trafia taki marketing (fetyszyści lub lub typiary, które krępowałyby się przy szczupłych trenerkach) to spoko. O ile oczywiście trenerka potrafi wykonać poprawnie ćwiczenia i przekazać tę wiedzę.

Ok teraz obejrzałem inny filmik i ona
  • Odpowiedz
@DrogoweSafari: ta coś dzwiga przynajmniej, u mnie na siłce jest "trenerka" robiąca przechód po siłce ze snikersem w łapie i to wcale nie proteinowym. Póki się dobrze czuje w swoim ciele i ma klientów to spoko ale jak dla mnie to antyreklama.
  • Odpowiedz
@DrogoweSafari: jest też taka Czak czy Czuk na tiktoku, która robi fit content, jest ulana i głównie się wybija wyśmiewając normalne fit influencerki co mają dobre formy oraz wmawiając że ona wcale nie ma nadwagi i że widać po niej że ćwiczy (chociaż c---a widać). I o dziwo dostaje w c--j poklasku i klepania po plecach xD
  • Odpowiedz
@DrogoweSafari: swój target znajdzie, a z tego co zaobserwowałem jej technikę w ćwiczeniach, które wykonuje, to ma ją zadowalającą. Więc coś tam umie i możliwe, że nawet ma wiedzę na temat treningów. Natomiast to, że nie jest docieta, może zależeć od wielu innych czynników, niż brak wiedzy i umiejętności
  • Odpowiedz
@Akos: Karolina Czak wyraźnie mówi, że nie ma celu stricte sylwetkowego. Ona na luzaku się podciaga czy robi pompki, co jest wbrew pozorom wcale nie takie łatwe i oczywiste nawet wśród trenujących kobiet. Więc jest sprawna, tylko nie jest na deficycie.
  • Odpowiedz
@DrogoweSafari: kobieta brudnopis, nawalone tatuaży na całym ciele i combo w postaci kolczyka w nosie między dziurkami. W sumie już kolczyk wystarczy, żeby wiedzieć, że z laską coś jest nie w porządku. A jeszcze jak jest nawalone tatuaży to pewnik, że pod czapką problem. Szacun, że się wzięła za siebie i zrzuciła 55 kilo bo to jednak wyczyn.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Z tymi milionerami to bym nie przesadzał bo jest też masa brudnopisów co mają hajs. Ale jak ktoś ma zaburzenia psychiczne to większe prawdopodobieństwo, że zrobi tatuaż. Te natomiast mogą uszkadzać mózg i kółko się zamyka - zrobię kolejny tatuaż.
  • Odpowiedz