Aktywne Wpisy

MonazoPL +265

Amatorro +197
Z takich kołchozowych ciekawostek, to jak poszedłem za nastolatka do pierwszej roboty w call center, to kazali wypełnić "grafik dyspozycyjności" i ja myślałem, że to jest kiedy mogę przyjść, więc wpisałem codziennie maksa od 6 do 22 bo akurat wakacje były. No i dowalili mi 16 godzin dziennie przez 30 dni non stop. Zmiany w mózgu chyba nieodwracalne mi zostały do teraz po tym przedsięwzięciu.
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: image
PobierzPo tym przestałem czytać bo ręce opadły. To jest niepojęte.
Jak mi ktos pomoze to ja zrobie 3x wiecej zeby mu pomoc. A jak i ktos robi pod gorke to ja zrobie 10x wiecej zeby go udupic (nawet jesli to oznacza ze ja bede stratny). I poki co dobrze na tym wychodze :P
Ale mialem kiedys taka sytuacje:
Wchodze do sklepu a jakas kobita pyta mnie czy bym
@Nadia_ tez tego nie rozumiałem, ale kiedyś zrozumialem i sie tym z Tobą podzielę.
Ludzie to j----i egoiści. Jeśli to nie ściema, to możesz byc
Po kilku minutach zadzwonił 'bankowiec' i mówi że system zarejestrował prawidłowy login i hasło na moje konto z innego miasta więc to zostało zatrzymane.
Następnie chciał moich danych od identyfikacji, ale najpierw chciałem potwierdzenia, że naprawdę dzwonił z banku i
@Kremufka2137 A jak jest obcy kierowca autobusu?
Nie ma sensu to strach przed nieznanymi numerami. I co zrobi ktoś jak odbierzesz? Zje Cię? Lol
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Mateo353: no ich scenariusz tak ale nie mu dużo rzeczy którymi mogą podejść, a 90% to blik wpłata lub do łapy. Wystarczy żeby ludzie zawsze sobie przypominali, że nie wolno nigdzie wysyłać ani dawać kasy na telefon od kogoś, łącznie z bankiem i policja. Jak dzwoni bank i policja, można oddzwonić na znane numery i po kilku sekundach wszystko jest jasne. Trzecia
źródło: 1000023996
PobierzZbałamucenia ruszne som