Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :). Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale. Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
@lajsta77: kształt mało spotykany i mi się podoba. Trochę pokraka, główka nieproporcjonalnie duża, ale ciało zgrabne. Przystawki efektywne. Jak Ci się podoba to bierz i nie pytaj na wykopie. Dla mnie fajna gitarka, super oryginalna w kształcie
Rozumiem cię doskonale, sam gram na bordowo złotym Jazz Bassie więc powinienem zamilknąć. xD jak siedzi pod łapą, dobrze gada z dechy i przystawek, to bierz. Najwyżej się przemaluje xD
@7uras: dzięki Miras za linka - teraz wszystko jasne co tam za specka jest @lajsta77 kształt w ogóle nie w moim stylu, prędzej bym przygarnął kształt Mockingbird, ale jak tam są pickup'y DiMarzio - to może to grać elegancko, dawaj znać jak zakupisz ( ͡°͜ʖ͡°)
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
PobierzCiekawa gitarka. Bierz Mirku, w końcu ma Tobie służyć
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem cię doskonale, sam gram na bordowo złotym Jazz Bassie więc powinienem zamilknąć. xD jak siedzi pod łapą, dobrze gada z dechy i przystawek, to bierz. Najwyżej się przemaluje xD
źródło: temp_file7303353932776878606
Pobierz@7uras: dzięki Miras za linka - teraz wszystko jasne co tam za specka jest
@lajsta77 kształt w ogóle nie w moim stylu, prędzej bym przygarnął kształt Mockingbird, ale jak tam są pickup'y DiMarzio - to może to grać elegancko, dawaj znać jak zakupisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)