Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +210
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #youtube #jedzzwykopem
źródło: ygygyg
Pobierz@dktr: czyli w dupie byłeś, g---o widziałeś.
Niektórzy serio czasem gdzieś jeżdżą i dla sportu próbują różnych lokalnych rzeczy. Ja z racji wykonywanej pracy sporo jeżdżę po miastach powiatowych i prawie zawsze dla sportu próbuję flaczków albo żurku w lokalnej restauracji, bo sposoby przyrządzania i podawania tych wspaniałych dań różnią się bardzo zależnie
@Al-3_x: kultura popularna jest popularna, szok xd
@sylwke3100 to nie jest kwestia wyrafinowanego gustu tylko pokazywanie jak bardzo restauratorzy robią klientów w konia dając najgorsze jakościowo składniki
@Al-3_x były wakacje więc wrzucał z popularnych wakacyjnych miejscówek. Zauważ, że była seria z pepsi, ze stanów. Zaraz znowu na jesieni będą knajpki a przecież zbiór restauracji jest skonczony a on musi miec content
@Al-3_x: jedyne, co ten koleś udowodnił, to że we współczesnych mediach da się sprzedać dowolny i dowolnie gówniany content, byleby tylko się wybić z szumu, to potem już samo pójdzie.
@Al-3_x: Przecież cały zamysł tego kanału polega na tym, że opowiadających o wykwintnej kuchni było już pełno, a brakowało własnie takiego z bardziej "codzienną" gastronomią.
niektorzy lubia zjesc dobrego kebaba albo cos innego, niektorzy jak @Al-3_x siedza na tagu przegryw i ogladaja anime w swojej piwnicy, tak sie czasem zdarza.
@
@dktr: Po cholere oddychasz skoro umrzesz?
@Al-3_x: a może wystarczy nie brać pieniędzy za pozytywne opinie tak jak robią to pozostali?
Poza tym jedzenie zapieks nie wyklucza gustu kulinarnego. Mogę wsunąć obiad w Szarej i spróbować czegoś nowego, a parę godzin później jak się zmęczę zwiedzaniem za rogiem na Siennej, dwa kroki
Komentarz usunięty przez moderatora
Co ty p--------z