Wpis z mikrobloga

Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu jechać. Niestety tak się to wszystko potoczyło że mieszkam z matką w tym wieku i trochę zaczyna mi to przeszkadzać od kiedy mam dziewczynę. Co robić?

#pytanie #zycie #zwiazki #rozowepaski #zalesie
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacek7921: No jak facet pod 40-stkę słucha się mamy, to może zostaw tę biedną dziewczynę, bo jeszcze nie przekroczyłeś progu wejścia w dorosłość. Wychoduj jaja i zacznij sam o sobie decydować.
  • Odpowiedz
@zeroksero

@jacek7921: No jak facet pod 40-stkę słucha się mamy, to może zostaw tę biedną dziewczynę, bo jeszcze nie przekroczyłeś progu wejścia w dorosłość. Wychoduj jaja i zacznij sam o sobie decydować.

O to to
  • Odpowiedz
@jacek7921 jak się ma to 17-18 lat to rolę powinny się odwrócić i wtedy Ty wychowujesz matkę żeby Ci nie ograniczała świeżo zdobytej swobody, widzę, że na te lekcje jest już chyba zbyt późno.
Zostań raz czy drugi mimo jej zrzedzenia i będzie musiała się z tym oswoić.
  • Odpowiedz