Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
fukinloner +202
trzymanie dużych ras psów w blokach to egoistyczne znęcanie się nad zwierzętami.
#psiarze #takaprawda
#psiarze #takaprawda

#ksiazulo #kuchnia #jedzenie #youtube #jedzzwykopem
źródło: ygygyg
Pobierz@Al-3_x tu masz autorytet. Wyjaśniony w komentarzach
No ale czego się spodziewałeś? Jego widzowie w większości pokrywają się z widownią Fame Mma czy Magicala, to nie himalaje intelektualne łagodnej mówiać
@dktr: to jest świetne pytanie xD ale nie wiem :)
Polacy chodzą na fast fooda bo to jest odmiana od normalnych obiadów które się ma w domu
To nie jest USA że normalny domowy obiad jest tylko od święta a ludzie nie chcą chodzić do restauracji na to
@dktr: ja ogladam tylko gdy mowi o miejscach ktore rozwazam
@Al-3_x: aż wyczuwam ból drugiego Polaka z tego powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest jakas manipulacja, bo shortsy tez gówniane wyswietlenia maja
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-1 o 11.40.21
Pobierz@Al-3_x: to się szczególnie tyczy wszystkich gównokebabów które mu polecają widzowie, on przyjeżdża, próbuje mówi że g---o, że drogie itp, u mnie w mieście było to samo, zanim on się pojawił, jak tylko mówiłem że którykolwiek kebab jest niedobry, bo jest np przesolony, że jest słony bardziej niż jakbyś dosypał kilo soli do solonych orzeszków, to
@Al-3_x: Taki obraz poloka zwyczajnego, ale pewnie nie różni sie to od średniej europejskiej
Wyzywają książula od 'palanta', oskarżają o manipulowanie wyświetleniami... Matko Bosko.
Gastro w Polszy P------O, a on jest osobą która jest zwykłym ziomkiem z ulicy, a nie wyrafinowanym gastro-ekspertem (i też na takiego się nie kreuje), dzięki czemu mnóstwo ludzi się z jego opinią utożsamiać. On pięknie exposuje januszerkę stosowaną na szeroką skalę przez te pseudo restauracje, dzięki czemu wiadomo jakie miejsca omijać.
Ale tu oczywiście każdy