@SystemHalted2_0: Solidarność macic to solidarnosc macic, nieważne czy okazałaby się seryjną i mordowała dla zabawy, macicę będą wspierać. Ważne że chłop dostał kosę i jest git. Pluję.
@SystemHalted2_0: Art. 255 § 3 Kodeksu karnego: Kara za publiczne pochwalenie popełnienia przestępstwa: grzywna do 180 stawek dziennych, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Jedna druga by dostała to może by się reszta p--d zastanowiła.
@kawior2007: Filmy o przemocy są jak najbardziej ważne. A takie zachowania były na długo przed tym filmem, więc nie wiem po co na siłę chcesz to podpiąć pod swoją tezę.
@SystemHalted2_0: A wykopki zawsze piszą o kobiecie, która dostała luja, że też zasłużyła. To jak to w końcu jest. Ludzie zasługują na to co ich spotyka czy nie.
@interpenetrate: jest na to paragraf jak widać. Choć nie łudzę się, że tyczyć się to może najbardziej jaskrawych przypadków typu "haha dobrze zrobiła", a i tak prokurator to zleje.
@kawior2007 branie komentarzy z fb pod uwagę to dajcie spokój, tam siedzi sam odpad genetyczny, szkoda czasu, poza tym często gęsto „matki na pełen etat”, chłop z--------a a ta się nudzi, moja ciotka robiła podobnie tylko nie aż tak, dopóki w końcu po wielu wielu latach nie poszła do roboty
źródło: temp_file5157770095813042508
PobierzKara za publiczne pochwalenie popełnienia przestępstwa: grzywna do 180 stawek dziennych, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Jedna druga by dostała to może by się reszta p--d zastanowiła.
zawsze mnie zastanawiały takie osoby czy ich znajomi wiedzą jacy są naprawdę, czy tylko rodzina i najbliżsi się przekonali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@transmetropolita: [potrzebne źródło]
Życie tak nie wygląda.