Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

grubasom zeszla para ewidentnie i teraz juz idzie no nie ma co ukrywac slabo
tzn schudli nawet z 50 kilo ale 20 przytyli wiec biland jest tylko 30 kilo na minusie
martwi mnie to tycie - 22 osoby od 2 do 3 tygodnia przytylo lacznie 20 kilo, no to w igrzyskach na odchudzanie jest ewidentnie jakims z-------m umyslowym, ale wiadomo, grube to glupie
wracamy do kajania sie czyli przegrani z kazdej grupy musza napisac co zawalili, na wykopie znaczy:
i tak mamy w podziale na grupy
1. zwyciezca - @StonkaM, przegrany @GodComplex
2. zwyciezca - @Magiel-19, przegrany - @razdwatrzy55
3. zwyciezca - @potatowitheyes, przegrany - @QQ__QQ
4. zwyciezca - @whos_your_daddy_snakegirl , przegrany - @chodzewmoro - keto sreto, haha!
5. zwyciezca - @MrPluszak, przegrany - @MichalLoczek
6. zwyciezca - @raynor, przegrany - @piromanu
prosimy o ladny wpis przegranych a zwyciezny tez moga opisac co robili ze tak ladnie im poszlo by dac dobry przyklad
w klasyfikacji generalnej procentowej tabelka wyglada tak:
@omnitreks 8,60
@fuKlanAdraHrepuS 7,16
@cadmus 5,81
a w kilogramowej:
@omnitreks 8,30 kg
@cadmus 7,90 kg
@raynor 7,80 kg
ladnie jak na 3 tygodnie
niestety 14 osob albo nie zmienilo wagi, albo nie wpisalo wagi albo przytylo, zaraz zaczne wyrzucac tych co nie wpisuja wagi, bez przypominania bo to robilem juz wczesniej
zapisujecie sie to sie bawicie i wpisujecie wage, jak nie to idzcie byc grubi gdzie indziej, chrum chrum swiniaki jedne
liczymy tez kroki i tu klasyfikacja wyglada tak:
1 @Mega_ZU0 343361
2 @wykopowy_brukselek 320574
3 @Plamka84 308070
to by bylo na tyle, zostalo 12 tygodni a grubasom juz sie nie chce, sa tak leniwi ze nawet nie komentuja tych wpisow ani plusow nie daja, jak wiodac grube to nie tylko glupie ale tez leniwe (mnie wliczajac oczywiscie)
ehhh
#odchudzanie #chudnijzwykopem
Stres, kawa, brak snu.
Pozdrawiam serdecznie i gramy dalej.
A co do mojego chudnięcia - to jedna kluczowa według mnie rzecz:
Liczenie kalorii za każdym j-----m razem, bez oszukiwania (nawet siebie samego się oszukuje). To to mnie trzyma w limicie, to powoduje, że czasami coś jednak sobie odejme z koryta żeby być chociaż na zerze kalorycznym.
+ u mnie wysokie spadki to też kwestia wchodzenia na keto (i'm gay) więc licze
Z plusów, to po chorobie wróciłem do treningów i dołożyłem trochę ruchu, więc liczę że do niedzieli wrócę przynajmniej do poprzedniej wagi
Kolejna sprawa to kurs w którym uczestniczę, pozbawia mnie sił. Trochę namieszał, ale głównie to po prostu jadłem szybkie wysoce przetworzone gówna zamiast gotować. Jak paliłem, tak palę dalej. Po
Ale wróciłem na dobry szlak, nawet na bardzo dobry i nie chodzi mi nawet o te 2 kg które mi zeszły bo woda spadła a o to że wróciłem do aktywności, liczę kalorie i trzymam deficyt i nawet nie mam już ochoty na w----------e słodkiego
Ludzie. Zapisaliscie sie na igrzysta, to wpisujcie tą wagę... To nie o to chodzi, zebysmy my wiedzieli, mamy to w dupie ile kto wazy (ni chyba ze @cadmus, to kazdy chce wiedziec).
Jak nie sprawdzasz wagi, to oznacza ze nie monitorujesz zmian masy ciala, to
@majk3l: 1 proc tygodniowo to jest dosyć zdrowe, wszystko też się rozchodzi czy waga była wpisywana w tych samych warunkach, no bo jak waga początkowa była wpisana po sytym obiedzie, a ostatni wynik rano po maratonie no to
@razdwatrzy55: z tego co pamiętam to liderzy dwóch pierwszych tygodni, czyli ja i @eugeniusz_geniusz dokładnie tak robiliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie widzę w tym nic złego, w końcu jakaś impra była bezpośrednio przed startem niemal przypadkowo, a ważenie zawsze robię na golasa, z samego rana po wysikaniu, żeby była jak największa powtarzalność (⌐ ͡
cieszę się że mój weekend wyjazdowy odznaczył się aż tak bardzo w górę - świetnie będzie pokazać innym że podczas diety wachania się zdażają..
Co więcej, przy odrobinie chęci - można nawet zrobić sobie fajny weekend pełny jedzenia - po to żeby po nim wrócić na dobre tory...