Aktywne Wpisy

malutak9913 +1552
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +24
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Pojechał na dziesieciodniową wycieczkę pracowniczą. Ogólnie byłam bardzo przeciwna temu wyjazdowi no ale przecież nie zabronię mu jechać( z resztą,i tak g---o by to dało). W przeszłości bardzo nadużył moje zaufanie(przyłapałam go po pijaku jak obmacywał jakąś dziewczynę na dyskotece, dziwne telefony od koleżanki,gdzie wychodził z domu podczas rozmowy,no dużo tego było). Przed wyjazdem ustaliliśmy zasady,których on na wycieczce miał przestrzegać.Miał,bo zbytnio tego nie robi. Rozmawialiśmy przez kamerkę i słyszę damski głos Darek chodź się kąpać,ciepła woda jest"(imię zmienione) no i owy Darek się zmieszał i udał że nie słyszy. Nastepenego dnia Darek mówi,że koleżanka się pytała dlaczego nie przyszedł,to on powiedział że jestem zazdrośnicą( ͡° ʖ̯ ͡°) Słowem nie wspomniał o swoich poprzednich zachowaniach,nadwyrężających moje zachowanie. Wybielił się i udawał niewiniątko, dając argument że jestem zazdrosna bo poprzedni partner mnie zdradził. Zrobił że mnie wariatkę,cisnał ze mnie z koleżankami z pracy... Ja p------e,czuje się jak kretynka, próbując mu zaufać,a moje starania znów poszły się walić.
Dziękuję za uwagę, Zazdrośnica
#zwiazki #zalesie #gownowpis
Facet ma cię w dupie, jest to dość oczywistego po opisanym zachowaniu, więc nie widzę powodu, żeby z kimś takim być.
@ZmeczonaZyciem: to brzmi jak bardzo głupi żart. Nawet jak gościu Cię zdradza to raczej nie dzwoniłby do Ciebie jak obok kochanka nalewa wodę do wanny.
Ale może ja nie doceniam bezczelności I głupoty ludzkiej.
@Kitku_Karola: xdddddddddddddddddddd 'nie widzicie' oczywistych faktów. (nie chcecie widzieć) Jest to dla mnie niezrozumiały fenomen- tylko kobieta może skrzywdzić tak drugą kobietę. Nie rozumiem tego okłamywania się wzajemnie.