Aktywne Wpisy

Zmorka +166

czerwony_kmer +221
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Siedzisz i wyzywasz od konowałów a zarzucasz mi niewiadomo co bo napisałam że zranieni i oburzeni ludzie uważają że mają prawo kogoś obrażać i być bezczelni hahaha jesteś albo niedorzeczny albo jesteś hipokrytą.
Poza tym, problemy opisywane dotyczą osób, które on sam sprowadził do siebie (np. ex rzeczniczka prasowa, która współpracowała z nim jeszcze przed NIL).
Ba, z tego co widzę, to największe zarzuty mają do niego ośrodki, które go wspierały w wyborach.
A prezes ma duże poparcie wśród młodych i nawet wśród lekarzy z izb które chciały go odwołać. To były jednostki.
@dr_Batman: A są? Bo z doniesień publicznych wynika, że tylko jeden wobec byłego pracownika, którego sam zatrudnił.
Co do tego drugiego to szczerze wątpię.
Jak rozumiem to uważasz, że to wcale mu nie zagrozi w
Oskarżenia pojawiły się jak zaczął wprowadzać elektroniczne głosowanie do izb żeby upowszechnić głosowanie wszystkich lekarzy i prawdziwą demokrację w organach związkowych ¯\(ツ)/¯ nic dziwnego że próbowali go zdyskredytować i odwołać.
@dr_Batman: Okej, ten argument do mnie trafia. Mam nadzieję, że nie wszystko bierzesz tak bezrefleksyjnie :) Z ciekawości śledzę temat i z chęcią zaczekam aż wydadzą komunikat o skazaniu/uniewinnieniu lub umorzeniu sprawy. To zamknie na pewno szereg plotek i spekulacji. Z tego co kojarzę to jest tam jeszcze jakiś pozew w sądzie pracy, który skrzętnie omijają.
No ja jestem z takiej PRLowskiej izby wyjściowo, zabetonowanej przez partyjniaków więc działalność obecnego prezesa po prostu jest widocznie inna.
Pewnie, głosuje. Pozdrawiam ;)
@dr_Batman: Mnie tam ciekawi pogląd z drugiej strony, bo artykuły na politycezdrowotnej (oświadzcenia NIL) są dość... stronnicze i wyglądają na zamówione :) Szczególnie ten wywiad.
@lorafenus: ?
@Recker1: Do którego państwa jedziesz?
@Recker1: A jedź, ja się po ukraińsku z lekarzem dogadam.
@Dadas77: znam kogoś kto właśnie idzie do POZu za 150 zł/h od razu po stażu wypisywać recepty na katarek xD
@Zielonka021124: kosztem pozostania na tym etapie rozwoju do końca kariery (nie robi specki), a następnie po 10 latach takiej pracy jest takim medycznym głąbem że powinien stracić dyplom... mamy POZty z 90% odmów przyjęcia do szpitala, bo kierują prostych pacjentów do szpitala nie wiedząc co mają począć, a później SORy zawalone przez