Aktywne Wpisy

Zmorka +185

czerwony_kmer +259
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

@Cernold: Nie chodzi o to, ze chcial wszystko na raz i na juz, ale zauwazyl ze nie powodzi mu sie z ani jedną rzeczą. Ani jedną.
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: jakis totalny clown, mam 22 lata, nie zostalem milionerem,nie jestem na liscie forbs, jeb samoboj. slabe jednostki musza odejsc.
@AnonimoweLwiatko: w korpo grind jest dla ludzi ktorzy chca osiagnac konkretny cel.
czy to bycie dobrze oplacanym specjalista ktorego nie oplaca sie zwolnic czy
źródło: Bez tytułu
PobierzOd siebie dodam że ten system jest bardzo fajny i u nas też tak powinno być, bez nacisku na wiedzę tylko na wyszukiwanie i rozumienie informacji. No ale to trzeba by przerobić kompletnie nasz system edukacji.
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Wydawało mi się, że na tym polega rozwój ludzkiej cywilizacji
@MudFrog: co wiadomo? ja mam 26lat i nie wiem co robic w zyciu
@Yaman99: No I samo się nie wyjaśni.