bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Moze bede nieczuly, ale to mi wyglada na zupelnie cos innego. Gosc ledwo zaczal kariere, robil 3 lata w takim troche commarchu, moze i czegos sie nauczyl, ale wiekszosc to pewnie byly dupogodziny.
Nowa praca i rzeczywistosc go dopadla musial coz robic a nie tylko siedziec i odbijac karte na zakladzie, nagle te jego umiejetnosci sa zbyt male, a przyzwyczajenia
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: IMHO tam problem byl zupełnie innej natury i moze sam sobie nie zdawal sobie sprawy nawet do końca. W każdym razie to co napisał totalnie nie brzmi jak faktyczny powód takiej decyzji
powiedzeniem czegoś nie tak prześladowała mnie przez całą karierę
Jak nastolatkowie którzy piją, żeby zapomnieć. Kolejny który chciał wszystko na raz i już teraz a do tego na koniec wybrał najłatwiejsze wyjscie co świadczy o tym kim był.
Mój kuzyn, który był mi jak brat, otaczali go zewsząd ludzie, bo jego charyzma była magnesem. 12lat temu odebrał sobie życie, a ja nie potrafię sobie wybaczyć tego, że nie zauważyłem jego cierpienia, ukrytego pod maską uśmiechu :(
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: przykre, ale sam dokonał wyboru. Pisząc ten post był na tyle świadomy marketingowych chwytów a jednak być może depresja go docisnęła już za mocno. Przyznam, że wiek trochę zaskakuje, bo nie jest to wiek nastoletni, gdzie hormony szaleją i można myśleć, że zerwanie związku to koniec świata, nie jest to też wiek mocno dojrzały, gdzie samotność lub odwrotnie, utrzymanie rodziny i stawiane oczekiwania są przygniatające. Jak wszyscy wspomnieli wcześniej
I wtedy jako facet ladujesz w przecietnosci, kobiety nie potrzebują przeciętnych facetów bo panstwo co roku zabiera miliardy zlotych facetom i daje je kobietom w najróżniejszych programach, czyli jako przeciętny facet jestes wolem roboczym skazanym na samotnosc, z samotności bierze się depresja i bycie dziwacznym, a to już równia pochyla w dol.
Jakie to jest głupie. Patrzenie na swoją wartość przez pryzmat bycia atrakcyjnym dla powierzchownej blachary? Podstawa po pokochać
I wtedy jako facet ladujesz w przecietnosci, kobiety nie potrzebują przeciętnych facetów bo panstwo co roku zabiera miliardy zlotych facetom i daje je kobietom w najróżniejszych programach, czyli jako przeciętny facet jestes wolem roboczym skazanym na samotnosc
@MudFrog: nie ma takiej głupoty o kobietach jakiej nie wymyśli pillowiec
Obawiam się, że to rodzice mu prawdopodobnie ciągle wpajali jakieś chore ambicje i to co ma osiągnąć
@derekperek122: Najpewniej. Masa jest takich rodziców co mają ambicje, ale nie wobec siebie tylko dzieci. Ciekaw jestem czy pojawi się jakaś autorefleksja.
nie ma takiej głupoty o kobietach jakiej nie wymyśli pillowiec
@NieBendePrasowac: Nic nie wymyslilem i nie jestem jakims pillowcem, wszystko jest do znalezienia w statystykach. Co roku kilkadziesiat milairdow tego co placą mezczyzni laduje w keiszeniach kobiet, ktore to sa dla panstwa stratą finansową netto. P.S. maly wyjatek dla kobiet w wieku 40-50, one sie dokladaja do budzetu wiecej niz biorą. Jako facet sluzysz tylko jako platnik netto tego zeby
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Masakra 22 lata i gość robi logout, w wyniku niespełnienia oczekiwań w gruncie rzeczy chorej ambicji. Przerażające to jest, bo brak osiągnięć w wieku 22 lat jest zupełnie normalny. No ale niestety depresja racjonalna nie jest. Szkoda chłopaka.
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Bzdury gadasz... Trzeba iść do przodu, rozwijać się i wzorować się na najlepszych w przeciwnym wypadku dalej byśmy mieszkali szałasach
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Moze bede nieczuly, ale to mi wyglada na zupelnie cos innego. Gosc ledwo zaczal kariere, robil 3 lata w takim troche commarchu, moze i czegos sie nauczyl, ale wiekszosc to pewnie byly dupogodziny.
Nowa praca i rzeczywistosc go dopadla musial coz robic a nie tylko siedziec i odbijac karte na zakladzie, nagle te jego umiejetnosci sa zbyt male, a przyzwyczajenia
Tak czy siak #pieklomezczyzn
Jak nastolatkowie którzy piją, żeby zapomnieć. Kolejny który chciał wszystko na raz i już teraz a do tego na koniec wybrał najłatwiejsze wyjscie co świadczy o tym kim był.
myslal ze on medrzec ze wschodu a nie tani wyrobnik
Przyznam, że wiek trochę zaskakuje, bo nie jest to wiek nastoletni, gdzie hormony szaleją i można myśleć, że zerwanie związku to koniec świata, nie jest to też wiek mocno dojrzały, gdzie samotność lub odwrotnie, utrzymanie rodziny i stawiane oczekiwania są przygniatające.
Jak wszyscy wspomnieli wcześniej
Jakie to jest głupie. Patrzenie na swoją wartość przez pryzmat bycia atrakcyjnym dla powierzchownej blachary?
Podstawa po pokochać
@MudFrog: nie ma takiej głupoty o kobietach jakiej nie wymyśli pillowiec
@derekperek122: Najpewniej. Masa jest takich rodziców co mają ambicje, ale nie wobec siebie tylko dzieci. Ciekaw jestem czy pojawi się jakaś autorefleksja.
Jeśli ktoś w wieku 22 lat ma takie ambicje jak zarobienie miliona czy lista Forbesa to niestety model wychowawczy rodziców poniósł totaaaalną klęskę
Hodowali dziecko, zamiast je wychowywać
@NieBendePrasowac: Nic nie wymyslilem i nie jestem jakims pillowcem, wszystko jest do znalezienia w statystykach. Co roku kilkadziesiat milairdow tego co placą mezczyzni laduje w keiszeniach kobiet, ktore to sa dla panstwa stratą finansową netto.
P.S. maly wyjatek dla kobiet w wieku 40-50, one sie dokladaja do budzetu wiecej niz biorą.
Jako facet sluzysz tylko jako platnik netto tego zeby
@MudFrog: gdyby jeszcze rodzily srednio po 3 dzieci to byloby to uzasadnione ale wskaznik dzietnosci mamy 1,04 z tendencja spadkowa