Wpis z mikrobloga

bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie

@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Moze bede nieczuly, ale to mi wyglada na zupelnie cos innego. Gosc ledwo zaczal kariere, robil 3 lata w takim troche commarchu, moze i czegos sie nauczyl, ale wiekszosc to pewnie byly dupogodziny.

Nowa praca i rzeczywistosc go dopadla musial coz robic a nie tylko siedziec i odbijac karte na zakladzie, nagle te jego umiejetnosci sa zbyt male, a przyzwyczajenia
  • Odpowiedz
Mój kuzyn, który był mi jak brat, otaczali go zewsząd ludzie, bo jego charyzma była magnesem. 12lat temu odebrał sobie życie, a ja nie potrafię sobie wybaczyć tego, że nie zauważyłem jego cierpienia, ukrytego pod maską uśmiechu :(
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: przykre, ale sam dokonał wyboru. Pisząc ten post był na tyle świadomy marketingowych chwytów a jednak być może depresja go docisnęła już za mocno.
Przyznam, że wiek trochę zaskakuje, bo nie jest to wiek nastoletni, gdzie hormony szaleją i można myśleć, że zerwanie związku to koniec świata, nie jest to też wiek mocno dojrzały, gdzie samotność lub odwrotnie, utrzymanie rodziny i stawiane oczekiwania są przygniatające.
Jak wszyscy wspomnieli wcześniej
  • Odpowiedz
@MudFrog

I wtedy jako facet ladujesz w przecietnosci, kobiety nie potrzebują przeciętnych facetów bo panstwo co roku zabiera miliardy zlotych facetom i daje je kobietom w najróżniejszych programach, czyli jako przeciętny facet jestes wolem roboczym skazanym na samotnosc, z samotności bierze się depresja i bycie dziwacznym, a to już równia pochyla w dol.

Jakie to jest głupie. Patrzenie na swoją wartość przez pryzmat bycia atrakcyjnym dla powierzchownej blachary?
Podstawa po pokochać
  • Odpowiedz
I wtedy jako facet ladujesz w przecietnosci, kobiety nie potrzebują przeciętnych facetów bo panstwo co roku zabiera miliardy zlotych facetom i daje je kobietom w najróżniejszych programach, czyli jako przeciętny facet jestes wolem roboczym skazanym na samotnosc

@MudFrog: nie ma takiej głupoty o kobietach jakiej nie wymyśli pillowiec
  • Odpowiedz
Obawiam się, że to rodzice mu prawdopodobnie ciągle wpajali jakieś chore ambicje i to co ma osiągnąć

@derekperek122: Najpewniej. Masa jest takich rodziców co mają ambicje, ale nie wobec siebie tylko dzieci. Ciekaw jestem czy pojawi się jakaś autorefleksja.
  • Odpowiedz
nie ma takiej głupoty o kobietach jakiej nie wymyśli pillowiec

@NieBendePrasowac: Nic nie wymyslilem i nie jestem jakims pillowcem, wszystko jest do znalezienia w statystykach. Co roku kilkadziesiat milairdow tego co placą mezczyzni laduje w keiszeniach kobiet, ktore to sa dla panstwa stratą finansową netto.
P.S. maly wyjatek dla kobiet w wieku 40-50, one sie dokladaja do budzetu wiecej niz biorą.
Jako facet sluzysz tylko jako platnik netto tego zeby
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Masakra 22 lata i gość robi logout, w wyniku niespełnienia oczekiwań w gruncie rzeczy chorej ambicji. Przerażające to jest, bo brak osiągnięć w wieku 22 lat jest zupełnie normalny. No ale niestety depresja racjonalna nie jest. Szkoda chłopaka.
  • Odpowiedz
ktore to sa dla panstwa stratą finansową netto.

@MudFrog: gdyby jeszcze rodzily srednio po 3 dzieci to byloby to uzasadnione ale wskaznik dzietnosci mamy 1,04 z tendencja spadkowa
  • Odpowiedz