Wpis z mikrobloga

Masakra, taki młody chłopak :( 22 lata to przecież dopiero start, a jak już w tym wieku pracował jako dev w banku to przecież jest mega dobry temat.

@Euphor: mam znajomego który też jako dev robi w polskim oddziale jednego z większych banków na świecie, nie robią nic sensownego poza gównianym softem do ich spraw wewnętrznych, ciągle próbują wymienić ich na hindusów, kokosów nie zarabia.
  • Odpowiedz
@ubijakitopiel teraz może ma lipe, ale warto na to patrzeć dlugoterminowo, to zawsze lepiej wygląda w historii kariery w cv jak masz znany „brand”. Dodatkowo może myslec o zmianie wewnetrznej, opcje są różne - teraz trudno sie przebic w rekrutacji to tym bardzien trzeba ma to patrzec jak na zalety
  • Odpowiedz
Głównie dlatego, że nie jesteś egoistą, przynajmniej tak zakładam. Wiesz, że komuś na Tobie zależy i nie chcesz tych osób zasmucić swoim odejściem. Poza tym, reszta zależy od Ciebie.

@AnonimoweLwiatko: Nikogo nie mam, wszyscy nie żyją od 12 lat. Jestem egoistą.
  • Odpowiedz
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: lepiej tak, niż jakby miał o-----ć jakiś zamach albo atak terrorystyczny, bo po tym krótkim opowiadaniu z linkedin bije od niego aura psychola.

Dziwnie się trochę poczułem po tym jak zauważyłem, że nawet post pożegnalny pomógł mu napisać chatGPT, bo w jednym miejscu używa tak trudnego sformułowania jak bać się być aktywnym (nikt ci tak nie napisze) oraz używa dolnego cudzysłowu , a na samym końcu brakuje już
  • Odpowiedz