Wpis z mikrobloga

@JestemKolejnymRozowymPaskiem ech każdy użytkownik tego debilnego LinkedIna powinien po zalogowaniu dostawać ten post jako pierwszy w feedzie. Może wtedy część ludzi zastanowiłaby się, czy na pewno dzisiaj wklepać ten kolejny motywacyjny post, w którym będą przekonywać wszechświat, jak bardzo kochają swoją pracę i jak wyjątkowymi są osobami. Zakłamane portalisko, gdzie praktycznie każdy jest projekcją.

Jak ja jestem zadowolony, że u progu swojej kariery zawodowej podjąłem decyzję, że olewam karierę zawodową, a
  • Odpowiedz
22 lata litości...ostro poryty łeb.. pewnie mediami społecznościowymi itp. No przecież ma być sukces juz i teraz, natychmiastowa gratyfikacja i dopamina... smutne, ale gośc był ewidentnie chory.
  • Odpowiedz
Chłop ma sporo racji. Możecie mówić, że 22 lata, ale jak patrzę po znajomych co skończyli jako tako to 95% z nich w wieku 22 lat już miało pewna bazę - jak nie staz w dobrej firmie to MINIMUM dziewczynę z którą mogą coś wspólnie budować.

@MudFrog: w sensie 95% twoich znajomych gdy miało 22 lata było na liście forbesa? pogratulować
  • Odpowiedz
jakby miał 40 lat to rozumiem ale jak miałem 22 lat to mnie w------i ze studiów i miałem 40k długu na karcie kredytowej xd

@grek_zorba: Jak się wygrzebałeś? I jak bank dopuścił chłopu bez dochodu 40k długu? Ja airfryera za 200zł na raty 0 nie dostałem.
  • Odpowiedz
mam ponad 4 lata doświadczenia z korpo, nie wiesz nie p-----l pajacu

@Need: biorac pod uwage twoje bredzenie to pewnie twoje "korpo" to zabka czy inna syfionka. technicznie niby tez korpo, ale nikt przy zdowych zmyslach nie mowi ze pracuje w korpo ;)
gratulacje 4lat doswiadczenia. to juz senior executive cashier?
  • Odpowiedz