Aktywne Wpisy

AntyKuc +35
Chyba największym sukcesem Mateusza to przekształcenie swojego wizerunku z patusa naśladującego Rafonixa i Testovirona na eksperta od gier. Wystarczyła jedna premiera Diablo i powtarzanie kilku mądrych słówek takich jak "Okno Overtona" czy "Dysonans ludonarracyjny" żeby zostać zaproszonym do podcastów z faktycznymi wyjadaczami branży takimi jak Rysław czy Rock. Sporo ludzi się nabrało na farbowanego ludologa, ale na szczęście wracamy do ustawień fabrycznych. Mateusz nikogo już nie oszukasz - byłeś i jesteś po
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-01 012806
Pobierz
annlupin +13
wgl oglądaliście sb horrory jakieś dzisiaj
źródło: annlupin768495
Pobierz![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Zasadniczo każdy jest sam odpowiedzialny za swoje życie. Przenoszenie tejże odpowiedzialności na tzw "zewnętrzny świat" w szczególności innych [niż ja sam] ludzi którzy jakoby "wmawiają coś młodym ludziom" jest pomniejszaniem właśnie tej odpowiedzialności , zdolności i siły do kierowania swoim życiem. Jeden Gość się zagubił a pewna - miejmy nadzieję mała - grupka mu wtóruje. Smutne to
Pochodzę z biednego regionu, ze zwyczajnej rodziny.
A w szkole miałem ludzi, których rodzice lub rodzic wiązali ledwo koniec z końcem.
I uwierz mi, da się bez problemu ogarnąć życie.
Najłatwiej sobie tłumaczyć "bo oni mieli dobrze na starcie".
Współczuję gościowi, mam nadzieję że odnalazł spokój.
Mnie to zastanawia czy on się naczytał tych social mediów czy bardziej zrytych łbów
Ile on tam pracował? 2 lata i popełnił samobója, bo nie zbierał wystarczająco dużo sukcesów jako programista, bo nie został milionerem w rok, no ludzie... odklejony on był po prostu grubo xD
A banku to jest taki wyścig szczurów, że hej... zarabiasz ponad średnią krajową i robisz jakieś g---o.
Był młodym, ambitnym i utalentowanym człowiekiem.
W naszych sercach i pamięci na zawsze pozostanie jako chłopiec dążący do perfekcji we wszystkim.
Bez względu na to, czego się podejmował – czy była to gra aktorska, czy przygotowanie do olimpiady – zawsze wkładał w to całe serce i pasję.
W latach szkolnych był prawdziwą gwiazdą odeskiej Polonii. Taką gwiazdą pozostanie w naszej
Masakra. Ja pracy nie mogę znaleźć, też mam rozpierdzielone życie
A co robisz?
Tak to niebawem będzie wyglądało.
@ladykagami: Typ miał mózg przeprany LinkedInem i swoją branżą, myślał że życie polega tylko na wbijaniu highscore'a. Często bywa tak, że inteligentne jednostki stały się wybitne kosztem bycia w spektrum, albo brakiem w bardziej przyziemnych dziedzinach.
@derekperek122: rodzice pewnie codziennie w telewizji widzieli jak to programiści zarabiają kokosy, zostają milionerami w wieku 20 lat więc pewnie suszyli mu banie o to kiedy on się dorobi i zagwarantuje im emeryturę.
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: Przecież to nieprawda. To on tak myślał, bo nikt nie wmawia statystycznemu 22-latkowi, że ma być szefem startupu, uberprogramistą na miarę złodzieja Cukerberga. czy co tam jeszcze itd. To on sam sobie to narzucił, bo miał - sorry - z-----ą psychę.
A nie...! Przepraszam! Takiemu 22-latkowi wmawiają takie