Aktywne Wpisy

MonazoPL +140
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
zazdrosny +574
nie ma to jak chwalić się milionami zysku w gazetkach kołchozowych, ale na rozmowach o podwyższenie płacy rzucić 2% podwyżki xdd

To jest wina tej chorej ideologii, bardzo powszechnej wsrod korpokucow, że wszystko alezy od ciebie, że masz jeszcze troszeczke, jeszcze bardziej przygrindowsc i już za moment czeka cię nagroda.
dlatego ważna jest edukacja humanistyczna oprócz tej matematyczno logicznej, żeby się dowiedzieć jak system nas j---e i jak wielkie korporacje drenują w rzeczywistości ludzi, bo po takiej wiedzy ciężko mieć stricte do siebie pretensje, że tak ktoś urządził świat przed twoim
Ale oczywiście ty będziesz p-------ć jak potłuczony wykopek
źródło: IMG_6184
PobierzZ kilkunastu tych co w wieku 22 lat nie miało nic, tylko dwóm udało się potem jeszcze coś ogarnąć.
Rozumiem jego decyzję, ale
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: I wtedy jako facet ladujesz w przecietnosci, kobiety nie potrzebują przeciętnych facetów bo panstwo co roku zabiera miliardy zlotych facetom i daje je kobietom w najróżniejszych programach, czyli jako przeciętny facet jestes wolem roboczym skazanym na samotnosc, z samotności bierze się depresja i bycie dziwacznym, a to już równia pochyla w dol.
@JestemKolejnymRozowymPaskiem: W tym wieku to ja piłem piwka i grałem w gierki po zajęciach na studiach. Nie powiem żebym 10 lat później był królem życia ale biedy też nie klepie no i przynajmniej jestem zadowolony z życia.
Laski chcą być naj ładniejsze
Faceci naj lepsze mieć zawody, największe pieniądze
Młodzież chce być naj bogatsza, być najlepszym ytuberem, naj lepszym influ itd