Które wymienionych miast ma Twoim zdaniem największe perspektywy rozwoju? Rzeszowa nie dodaje, bo on wszędzie póki co prowadzi w takich rankingach. Jest za to Łódź która wg danych zwija się najbardziej sposród dużych #polska #nieruchomosci #pracbaza #gospodarka #inwestycje #gielda
Które wymienionych miast ma Twoim zdaniem największe perspektywy rozwoju?
@Dusk_Forest77: Ja bym wybrał Szczecin. Bliskość morza i portu to unikalne możliwości (nie mam na myśli przemytu). Ceny mieszkań niższe niż w TOP 5-6, blisko do szwabów, co może być plusem dla tchórzy i dezerterów.
@ly000 i do Wrocławia nie jest też tak daleko, Lublin czy Łódź będą docelowo sypialniami Warszawy, już teraz stolica robi tam ogromny drenaż mózgów. Białystok - Podlasie i to wystarczy za wszystko. Bydgoszcz czy Toruń są blisko Trójmiasta i Poznania i też są wysysane przez te miasta. Szczecin od setek lat naturalnie ciążył ku Berlinowi, po 1945 odcięto ten kierunek, miasto to ma najlepsze lata już za sobą. Katowice zdecydowanie nr
@Lord-Penetrator: tak, u mnie w robocie jest jeden co na fali pracy zdalnej wrócił w rodzinne strony do Lublina, a teraz musi dojeżdżać jak wjechała hybryda
#polska #nieruchomosci #pracbaza #gospodarka #inwestycje #gielda
Które wymienionych miast ma Twoim zdaniem największe perspektywy rozwoju?