Aktywne Wpisy
Mietek66348 +28
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +634
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

Pomyślcie, że za 2 tygodnie znowu 35-40k ludzi w Polsce zacznie studia w IT i pokrewnych xD
@lx200: jednak trudniejsze studia niz psychologia, a perspektywy zatrudnienia podobne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Na psychologii możesz pofolgować z alternatywkami, a zajęcia nierzadko prowadzi ktoś znany, kogo zwyczajnie fajnie posłuchać na wykładzie.
Wreszcie z samej życiowej perspektywy to daje bardziej uniwersalną wiedzę. Dużo zależy od człowieka, co z nią zrobi, ale jeśli się nie jest tęczową Julką to może być
@GomiGomi: tam to bedzie cały dział IT nowy otwarty xD
Przeciez jak ktos ma glowe na karku to po psychologi dropi min. 100zl za 50min pracy, po 2-3 latach 200zl luzno. Jest niedobór dobrych terapeutów wiec kwestia ogarniecia i bycia rzetelna osoba. To dobry kierunek i zawód, nie wiem w czym problem.
Jak ktos nie ogarnia bycia sumienna osoba to kierunek wiele nie zmieni
Próbowałeś się kiedyś umówić prywatnie do psychologa? Godzina 200-300 złotych, termin? Czekasz 2-3 tygodnie. Wiadomo w klinice oddaje się połowę zarobku ale jak ktoś ma łeb na karku, porobił kursy i otworzył swój gabinet to