Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: przez wielu ludzi, którzy przez wiele lat dusili własnego węgorza. No ale widzę, że dyskusja nie ma sensu, bo ty jesteś z tych - NIE WIDZIAŁEM TEGO WJENC TO NIE IZDNIEJE. xDDDD

" Sropkiem a nie wykopkiem. Jedną osobą p!d9(L)c@ jakieś farmazony bez sensu jesteś tutaj ty. Chcesz to sobie wierz w to PUA, ale nie zmuszaj innych do wierzenia w to bo tylko im robisz krzywdę. Ziomki zamiast
  • Odpowiedz
Pomysł z wracaniem do kogos z kim sie nie wytrzymało lub kto z nami nie wytrzymał jest dość głupi

@Hrjk: widziałem całkiem sporo par, które się zeszły ponownie i od tego czasu są razem już wiele lat. Każdy przypadek jest inny.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: też tak miałem ~10 lat temu, łaziłem za dupą jak jakiś śmieć, potem się dowiedziałem że szybko sie s------a bo niecały tydzień po zadeklarowaniu "przerwy w związku" ruchła się ze znajomkiem, także teges, trochę otrzeźwiałem, miesiąc później poznałem swoją obecną żonę, także może się zastanów
  • Odpowiedz
W skrócie zacząłem mieć w------e, co raz mniej się starać, zapomniałem o rocznicy związku (xD), wkradla się rutyna i ostrożnie podchodziłem do przyszłych wspólnych planów. Generalnie dałem d--y trochę i nie doceniałem tego co miałem, a zacząłem doceniać dopiero jak to straciłem.

@serek_heterogenizowany: no to jak już pójdziesz z tymi kwiatami to powiedz co spieprzyłeś i powiedz jak teraz będzie, żeby wiedziała że w ogóle dorosłeś. No i najlepiej od
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany osobiście uważam że kwiatki nie rozwiązują problemów przez które doszło do rozstania więc by wrócić do siebie to musi minąć czas w którym mógłbyś coś w sobie zmienić tak realnie (raczej lata niż dni czy miesiące), ale to nie daje gwarancji że ona będzie chciała wrócić do Ciebie, bo będzie mogła mieć dużo nieprzyjemnych wspomnień z Tobą. przez co musiała by bardzo pragnąć do Ciebie wrócić, by się przełamać mimo
  • Odpowiedz
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie

@serek_heterogenizowany: no oczywiście że to dobry pomysł - powie laska

bo ona też by chciała być w takim położeniu, że ktoś skomle przy jej stópkach a ona decyduje kciuk w górę czy w dół ;)

a pytanie jest - czy będziesz Ty miał z tego benefit - a to niestety wątpliwe
  • Odpowiedz
Opie tu się jebnij. Nie myślisz logicznie.
Wbrew powszechnej opinii rób co chcesz. Możesz nawet wrócić, nie ma takiego prawa które by tego zabraniało. Po prostu sobie zaszkodzisz, ale jeżeli masz sobie całe życie wypominać jak bohater w Dzień Świra to zrób to raz i poznasz tego smak.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany nie będę się rozpisywać. Przerabiałem powrót do byłej i to k---a dwa razy. Jak sobie przypomnę jak się updlałem prosząc o to abyśmy do siebie wrócili, to aż mnie skręca. Rezultat taki że za trzecim razem nie powtórzyłem tego błędu. Szkoda tylko tych min. dwóch lat które straciłem na przedłużeniu związku. Także odwróć się i idź przed siebie.
  • Odpowiedz