Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +36
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

annlupin +6
jakie muzyczki do wina w nocy nie wiem

źródło: temp_file6115984893399878803
PobierzTeż tak miałem to jakieś boty czy co??
źródło: temp_file3523402789857894267
Pobierz-auto wystawione za 30
-typ pisze daje 22 i jutro zabieram
-odpisuję OK
-0 kontaktu
Wydaje mi się, że te przygłupy za szybko podejmują decyzję, że chcą kupić wasz przedmiot i w międzyczasie kiedy odpisujecie oni z jakiegoś powodu rezygnują, bo np. przescrollowali stronę dalej i znaleźli coś lepszego, albo uznali, że cena jest za wysoka, albo wychwycili jakąś tam wadę na zdjęciach
Chyba nigdy się nie dowiem jaka jest prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja kiedyś raz tak zrobiłem komisiarzowi spod Wrocławia, bo k*tas jak zwykle powiedział, że nie bity, zajefajny, przyjeżdżam prawie 160 km w jedną stronę a ten mi pokazuje gruza ze wspawaną ćwiartką jak nie połową. No to się umówiłem na sobotę na odbiór i wyrzuciłem numer do niego. Nie sądzę, żebym mu popsuł dzień choć odrobinę tak bardzo jak on mnie ale mam nadzieję, że przynajmniej rzucał mięsem :d