Wpis z mikrobloga

@hpiotrekh: @pedrovegas

Wydaje mi się, że te przygłupy za szybko podejmują decyzję, że chcą kupić wasz przedmiot i w międzyczasie kiedy odpisujecie oni z jakiegoś powodu rezygnują, bo np. przescrollowali stronę dalej i znaleźli coś lepszego, albo uznali, że cena jest za wysoka, albo wychwycili jakąś tam wadę na zdjęciach
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek sprzedaje gruza, a 2/3 telefonów to pytanie o rzeczy, które opisałem w opisie xD raz się spotkałem z dziadkiem i był zaskoczony rdza w 20 letnim gruzie, pytam go czy czytał opis a on nie, bo kolega mu wysłał 2 zdjęcia z ogłoszenia i numer telefonu xD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: ja czasem jak kupowałem to pisałem z automatu do 5 ogłoszeń które mnie interesowały czy aktualne. Zanim jeden typ odpisał, że tak, to już kupiłem u innego.
  • Odpowiedz
@Mruvek odpisywałem po 2-6 minutach, ale faktycznie ktoś może hurtem klepać i wybrać inną ofertę. Aczkolwiek takiej rzeczy nie było na olx w tym czasie.
Chyba nigdy się nie dowiem jaka jest prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hpiotrekh:
Ja kiedyś raz tak zrobiłem komisiarzowi spod Wrocławia, bo k*tas jak zwykle powiedział, że nie bity, zajefajny, przyjeżdżam prawie 160 km w jedną stronę a ten mi pokazuje gruza ze wspawaną ćwiartką jak nie połową. No to się umówiłem na sobotę na odbiór i wyrzuciłem numer do niego. Nie sądzę, żebym mu popsuł dzień choć odrobinę tak bardzo jak on mnie ale mam nadzieję, że przynajmniej rzucał mięsem :d
  • Odpowiedz