Wpis z mikrobloga

@serek_heterogenizowany: Też do dzisiaj mam wielką słabość do jednej kobiety i nie mogę się tego pozbyć nawet po dekadzie, ale zrobiłem to inaczej. Wyprostowałem znajomość do stopy koleżeńskiej i nic ponad to. Pogodziłem się z tym że nic więcej z tego już nie będzie bo przecież do niczego jej nie mogę zmusić, ale sam fakt że mam ją w życiu i między nami jest po prostu ok sprawia że jakoś
  • Odpowiedz
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie i każda z nich powiedziała ze to dobry sposób.

@serek_heterogenizowany: Mnie nie pytałeś. Zależy kiedy i dlaczego się rozstaliście.
  • Odpowiedz
A co do koleżanek do zapytaj wprost czy wróciły by do takiego chłopaka czy tylko miło się poczuły bo to kolosalna różnica.

@rav2: Jakbyśmy się rozstali przez jego brak zaangażowania i ta osoba by deklarowała, że zrozumiała swój błąd to dlaczego nie? Ale też zależałoby od tego jak silne byłyby moje uczucia do tej osoby.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: PUA-si zazwyczaj wiedzą więcej o kobietach niż kobiety.

Wrócić można, ale w 90% sytuacjach nie ma to sensu. Poza tym, to dobra okazja, by poderwać młodszą. Serio, sam win. No chyba, że to była miłość życia i rozstaliście się przez coś głupiego.
  • Odpowiedz
Żeby później nie było bo teraz w internecie trzeba wszystko tłumaczyć dosłownie, nie pisze nikomu, że ma wracać do byłem, ale słuchanie się ludzi od PUA też k#w@ mądre nie jest.

@Cztero0404: jest, jeśli chcesz zamoczyć knota, a samemu z siebie nie byłeś w stanie tego zrobić. To wiedza sprawdzona dekady temu, rozwinęła się na kilku kontynentach. Nawet w jednym bardzo popularnym anime jest mocno rozwinięty wątek PUA.

Gdyby to
  • Odpowiedz
@kt13: tydzień temu przez to:

W skrócie zacząłem mieć w------e, co raz mniej się starać, zapomniałem o rocznicy związku (xD), wkradla się rutyna i ostrożnie podchodziłem do przyszłych wspólnych planów. Generalnie dałem d--y trochę i nie doceniałem tego co miałem, a zacząłem doceniać dopiero jak to straciłem.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: gdybyś nie był typowym wykopkiem, który pitoli kocopoły bez sensu i nie umie czytać ze zrozumieniem, to wiedziałbyś że ta wiedza jest niewiele młodsza od naszych rodziców, a od nas na pewno. Dodatkowo działa i była wielokrotnie sprawdzana.

Ps. ona jest totalnie za darmo i jest prosta do ogarnięcia, ale keep copium. Krytyki merytorycznej zero, ino plucie.
  • Odpowiedz
gdybyś nie był typowym wykopkiem, który pitoli kocopoły bez sensu

@PowiatowyBanan: Sropkiem a nie wykopkiem. Jedną osobą p!d9(L)c@ jakieś farmazony bez sensu jesteś tutaj ty. Chcesz to sobie wierz w to PUA, ale nie zmuszaj innych do wierzenia w to bo tylko im robisz krzywdę. Ziomki zamiast się ogarnąć to wierzą w jakieś g---o i drenują swój portfel z hajsu płacąc za kursy jakimś naciągaczom.
  • Odpowiedz
Dodatkowo działa i była wielokrotnie sprawdzana.

@PowiatowyBanan: Przez kogo była niby sprawdzana? Przez typów w przymałych polówkach z wlosami na żel wrzucających ustawione filmy z dupami na youtube jakimś.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany no to może te koleżanki są dziwne albo nie szczere, ja jestem kobietą i z własnego doświadczenia i obserwacji twierdzę, że to nie przejdzie. Wyobraź siebie odwrotna sytuację - czy jak mężczyzna rozstanie się z kobietą to potem reaguje jakoś na to, jak ona chce powrotu? Najczęściej nie. Chęć powrotu powinna wykazać osoba która zakończyła związek.
Ja kilka miesięcy temu rozstałam się z facetem, trochę z podobnych powodów co Twoja
  • Odpowiedz