@serek_heterogenizowany: Dobra, to jedź z kwiatami do byłej, bo widzę, że cie nosi. Zresztą ty znasz cała sytuacje najlepiej, sam zobaczysz i może się uda, a jak nie to wyciągniesz wnioski na przyszłość.
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie i każda z nich powiedziała ze to dobry sposób.
@serek_heterogenizowany Tak czytam te Twoje wpisy od pierwszego dnia i przyznaję, że początkowo Ci współczułam i było mi Cię żal. Ludzie od samego początku dawali Ci słuszne rady odnośnie dalszego postępowania. A Ty jak osioł dalej swoje. Teraz to zaczynam mieć bekę z Ciebie
@serek_heterogenizowany rób co uważasz, żebyś potem nie żałował, że czegoś (nie) zrobiłeś. Na razie pytasz się innych, żeby sobie znaleźć wymówkę do niepodejmowania decyzji we własnym życiu.
@serek_heterogenizowany: ha większość tych bab co mówiło żebyś wywrócił do byłej chciały się tylko fajnie poczuć jak to jest że wracasz jak pies z podkulonymi ogonem ...a i tak by cię spuściły raz dwa bo to nie one wracaja
Czemu przeproszenie kogoś i wręczenie kwiatów to utrata godności? Nie rozumiem.
@serek_heterogenizowany Ale za co konkretnie chcesz ją przeprosić? Za to że Cię zostawiła? Za to że już nie chce z Tobą być? A może chcesz ją przeprosić za to że Cię zdradziła w Turcji?
@serek_heterogenizowany: Bo stawiasz się w pozycji petenta i pokazujesz że nie masz innych opcji. Takie przepraszanie z bukietem kwiatów jedynie pompuje kobiece ego, a więc zaczyna się uważać za lepszą niż jest w rzeczywistości, a ciebie, przepraszającego za kogoś gorszego. Dlatego w takiej sytuacji jej hipergamiczna natura powie jej że zasługuje na kogoś lepszego niż taki płaszczacy się przed nią koleś. Większe szanse byś miał jakby uważała że ktoś inny
@serek_heterogenizowany: myślę że zależy przez co było rozstanie, jak żeś coś narozrabiał i ci kazała wypierdzielać to możesz próbować tymi kwiatami, chociaż i tak cię pewnie pogoni, ale może zobaczy że ci zależy i z czasem ochłonie jak tak o sie rozstaliście bez powodu to daruj sobie kwiaty, najwięcej co możesz zrobić żeby jej zaczęło znów zależeć to po prostu ją totalnie olać XD
@Grubapije: W skrócie zacząłem mieć w------e, co raz mniej się starać, zapomniałem o rocznicy związku (xD), wkradla się rutyna i ostrożnie podchodziłem do przyszłych wspólnych planów. Generalnie dałem d--y trochę i nie doceniałem tego co miałem, a zacząłem doceniać dopiero jak to straciłem.
@serek_heterogenizowany: Ale to preteksty, a nie powody więc poprawa tego nie pomoże. Ogarnij filmy z kanału "Musisz wiedzieć" na youtube (tylko nie pomyl go z kanałem onucy Maciaka) i tam znajdziesz odpowiedź co poszło nie tak.
@serek_heterogenizowany jeżeli to nie bejt i serio nad czymś takim myślisz to biorąc pod uwagę poprzedni wpis ty chyba jesteś jakiś upośledzony Ona Cię rzuciła a ty lecisz ją błagać żeby wróciła?Xd nie trzeba być „ekspertem randkowym” żeby stwierdzić że to jest durne
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
@serek_heterogenizowany Tak czytam te Twoje wpisy od pierwszego dnia i przyznaję, że początkowo Ci współczułam i było mi Cię żal. Ludzie od samego początku dawali Ci słuszne rady odnośnie dalszego postępowania. A Ty jak osioł dalej swoje. Teraz to zaczynam mieć bekę z Ciebie
Komentarz usunięty przez moderatora
@serek_heterogenizowany Ale za co konkretnie chcesz ją przeprosić? Za to że Cię zostawiła? Za to że już nie chce z Tobą być? A może chcesz ją przeprosić za to że Cię zdradziła w Turcji?
Większe szanse byś miał jakby uważała że ktoś inny
jak tak o sie rozstaliście bez powodu to daruj sobie kwiaty, najwięcej co możesz zrobić żeby jej zaczęło znów zależeć to po prostu ją totalnie olać XD
Na marginesie to z tego co wyczytałam, to nie mieszkaliście ze sobą, zgadza się?