Wpis z mikrobloga

• 2
@kasiknocheinmal to czy będą ze sobą nie zależy tylko od niego, ale jak sie rozstali to był do tego jakis powód. Pomysł z wracaniem do kogos z kim sie nie wytrzymało lub kto z nami nie wytrzymał jest dość głupi
  • Odpowiedz
@Hrjk: to jest dłuższa opera mydlana, láska komunikowała problemy, dała szansę, po braku reakcji spakowała manatki. Dlatego pytalam skąd naiwne założenie, że miałaby tego chcieć ;) Nikt normalny by nie chciał powrotu.
  • Odpowiedz
  • 7
Byla jest byla nie bez powodu. Nie wracaj, zachowaj godnosc, bo jak stracisz ja przed soba to bedzie Ci jeszcze gorzej sie wygrzebac. Nie zastanawia Cie dlaczego ona nie wpadla na ten sam pomysl przez ten czas? Bo jej to nie interesuje
  • Odpowiedz
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD

@serek_heterogenizowany: Żeby później nie było bo teraz w internecie trzeba wszystko tłumaczyć dosłownie, nie pisze nikomu, że ma wracać do byłem, ale słuchanie się ludzi od PUA też k#w@ mądre nie jest.
  • Odpowiedz
@Kijann: tru @serek_heterogenizowany: też mi się wydawało że może coś wyjść bo byliśmy dobrymi przyjaciółmi ale im bardziej dawałem znać że chce wrócić to tym bardziej była niechętna. Po czasie (2 lata) potrafiłem dopiero zobaczyć co było nie tak w tej relacji. Dalej patrzysz przez krzywe zwierciadło. Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. Szanuj się OP'ie
  • Odpowiedz