Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +20
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Ostatnio gadałem z kumplem o rynku matrymonialnym. Obaj jesteśmy po 30, obaj niezadowoleni ze swoich obecnych związków. On uważa że w tym wieku nie ma już co szukać i warto się pogodzić z tym, co się ma. Ja mam inne zdanie, ale gość trochę podkopał moją pewność siebie. Przyjmując że jestem osobą przeciętnie atrakcyjną fizycznie (185, spoko sylwetką, minimalne zakola, morda nie brzydka, nie piękna), dodatkowo mam spoko pracę (w IT zdążyłem na pociąg zanim zaczął innym odjeżdżać), mam zainteresowania (sztuka, siłownia, inne), jestem mało dynamiczny (raczej introwertyczny) to czy wracanie na rynek matrymonialny w wieku 35 lat dla mnie to dobry pomysł czy czeka mnie już tylko rozpacz? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: To jest absolutny dramat.
Wejście i tkwienie w związku z "braku laku" lub z pełna świadomością, że "lepiej nie będzie" to coś co ten związek zatruje. Uważam, że jest niewiele gorszych rzeczy, które można zrobić w takiej relacji. Bo to czuć, widać. Widać brak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Nie buduje się szczescia na czyimś nieszczęściu
A skoro wiedziałeś że jej nie kochasz to czemu jej nie postawiłeś sprawy jasno że to nie to i koniec
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer