Aktywne Wpisy

lubie-sernik +497

ChlopoRobotnik2137 +185
Jesień przyszła szybciej niż się spodziewałem. W ostatnią niedzielę wróciłem po południu na szlak i przywitał mnie deszcz na wieczór. Padało całą noc, a mój namiot okazał się mniej szczelny niż przypuszczałem . W nocy kapało mi z sufitu na czoło a obudziłem się z mokrą bluzą w której byłem ( miałem jeszcze podkoszulkę merino). A przykrywka do jedzenia która stała tam gdzie przemakało byla pełna wody . O dziwo nawet dobrze
źródło: image_picker_AB9973AC-0941-4BF3-B25F-E22D7EA84B1F-67514-0000136D2B920044
Pobierz

źródło: IMG_7978
Pobierzźródło: image
Pobierz"Dziecko płacze, może jest bite, proszę się zając dzieckiem, proszę nie zostawiać go samego, inaczej poinformuje policję, MOPS"
i odpowiedź "Żebyś się nie zesrał,
@yet_another_user: Bo teraz te wszystkie ,,osiedlowe mordeczki, blokersi 2000+" nawet kuźde nie znają znaczenia słowa konfident XD
Ciekawe ile wytrzymają bez zgłaszania tego xd
@yet_another_user: Ja się dowiedziałem ostatnio że skoro mi przeszkadza to ja się powinienem wyprowadzić XD k---a kabaret, ja zdębiałem jak to usłyszałem.
Pies z problemami psychicznymi ważący z 50kg zamknięty na 40 metrach... no ludzie kochani, jak szczeka to to jest masakra.
do tych ludzi nie dociera, zresztą nawet chyba nie jest myty bo jak przechodzi właściciel z nim to
@panzmarszrutkiwbiszkeku: w domkach jednorodzinnych nie jest wcale lepiej. Jestem otoczony przez psiarzy, za jednym płotem dwa psy, za drugim trzy psy, dwa domy dalej kolejne dwa psy, na całej ulicy jakieś 3/4 mieszkańców ma co najmniej jednego wszarza. Ci z trzema psami byli na tyle walnięci, że pozwalali psu wyłazić na taras po godzinie 23 i ujadać przez pół