przeszkadza ci całodniowe ujadanie psa == konfident, czego nie rozumiesz?
@yet_another_user: Ja się dowiedziałem ostatnio że skoro mi przeszkadza to ja się powinienem wyprowadzić XD k---a kabaret, ja zdębiałem jak to usłyszałem.
Pies z problemami psychicznymi ważący z 50kg zamknięty na 40 metrach... no ludzie kochani, jak szczeka to to jest masakra.
do tych ludzi nie dociera, zresztą nawet chyba nie jest myty bo jak przechodzi właściciel z nim to
żadna nowość, że ludzie trzymający psy w blokach, to banda kretynów.
@panzmarszrutkiwbiszkeku: w domkach jednorodzinnych nie jest wcale lepiej. Jestem otoczony przez psiarzy, za jednym płotem dwa psy, za drugim trzy psy, dwa domy dalej kolejne dwa psy, na całej ulicy jakieś 3/4 mieszkańców ma co najmniej jednego wszarza. Ci z trzema psami byli na tyle walnięci, że pozwalali psu wyłazić na taras po godzinie 23 i ujadać przez pół
@ish_waw: uff dzięki bogu, mieszkam na klatce, gdzie mamy trzy takie kundle, ale na szczęście trzymają je już za mordy, bo byłyo wiele postów na grupie, ale też z dwa lata temu ktoś w----ł się do mieszkania w którym ujadał przez dosłownie kilka godzin kundel. Kundla do dzisiaj nie odnaleźli ani tym bardziej sprawców" bo ciężko było znaleźć dowody, że to faktycznie obcy faceci weszli do mieszkania i z------i psa.
Ja się dowiedziałem ostatnio że skoro mi przeszkadza to ja się powinienem wyprowadzić XD k---a kabaret, ja zdębiałem jak to usłyszałem.
@PiersiowkaPelnaZiol: Ja tak usłyszałem od sąsiadów, którzy n--------ą w środku tygodnia na pianinie przez 4h. "Kazali mi przystosować się do życia w bloku". W trosce o własne nerwy przestałem z nimi "dyskutować", a za to zacząłem zbierać materiał dowodowy. Oni pewnie myślą, że sprawa załatwiona, bo minęło już parę
@LemurChmur: Też miałem pianino w bloku, no ale elektryczne więc można sobie grać nawet o 1 w nocy na słuchawkach (zresztą tak mi było wygodniej XD), albo przyciszyć do poziomu słyszalności tylko w pomieszczeniu. No ale debilom nie przetłumaczysz.
@yet_another_user: Ja się dowiedziałem ostatnio że skoro mi przeszkadza to ja się powinienem wyprowadzić XD k---a kabaret, ja zdębiałem jak to usłyszałem.
Pies z problemami psychicznymi ważący z 50kg zamknięty na 40 metrach... no ludzie kochani, jak szczeka to to jest masakra.
do tych ludzi nie dociera, zresztą nawet chyba nie jest myty bo jak przechodzi właściciel z nim to
"Dziecko płacze, może jest bite, proszę się zając dzieckiem, proszę nie zostawiać go samego, inaczej poinformuje policję, MOPS"
i odpowiedź "Żebyś się nie zesrał,
@panzmarszrutkiwbiszkeku: w domkach jednorodzinnych nie jest wcale lepiej. Jestem otoczony przez psiarzy, za jednym płotem dwa psy, za drugim trzy psy, dwa domy dalej kolejne dwa psy, na całej ulicy jakieś 3/4 mieszkańców ma co najmniej jednego wszarza. Ci z trzema psami byli na tyle walnięci, że pozwalali psu wyłazić na taras po godzinie 23 i ujadać przez pół
@PiersiowkaPelnaZiol: Ja tak usłyszałem od sąsiadów, którzy n--------ą w środku tygodnia na pianinie przez 4h. "Kazali mi przystosować się do życia w bloku". W trosce o własne nerwy przestałem z nimi "dyskutować", a za to zacząłem zbierać materiał dowodowy. Oni pewnie myślą, że sprawa załatwiona, bo minęło już parę
@LemurChmur: jak serio to pchniesz dalej to wołaj, trzymam kciuki