Wpis z mikrobloga

@KIaudik: taka kolej rzeczy ¯\(ツ)/¯
Konserwatysci kiedyś protestowali przeciwko kanalizacji i samochodów spalinowym, teraz protestują przeciwko podstawowej wiedzy, której sami nie posiadają.
  • Odpowiedz
  • 8
Dobrze, ale wspólnego z edukacją zdrowotną mają patrostreamerzy? Co Magical będzie jeździł po szkołach i wykłady robił xD

@Cztero0404: Patostrimy ryja banie
  • Odpowiedz
  • 158
Dobrze, ale wspólnego z edukacją zdrowotną mają patrostreamerzy?

@Cztero0404: IMO:
Zdrowie psychiczne.
Ciągłe oglądanie patostreamów może prowadzić do nieprawidłowości w funkcjonowaniu psychiki rozwijającego się dziecka, gdzie psychika w tym okresie jest najbardziej intensywnie kształtowana, gdzie potem ciężko w dorosłym życiu jest naprostować te nieprawidłowości.
W uproszczeniu: oglądanie patostreamerów > patologiczne zmiany w psychice > problemy z psychiką do końca życia.
  • Odpowiedz
W uproszczeniu: oglądanie patostreamerów > patologiczne zmiany w psychice > problemy z psychiką do końca życia.

@Arkass: Moim zdaniem jeśli ktoś jest fanem patostreamów to takie rzeczy już są w psychice przed tym jak to taka osoba w ogóle oglądać zaczyna.
  • Odpowiedz
@KIaudik: beka że dzisiejszy internet jest śmiesznie łagodny z netem sprzed 15-20 lat i jakoś ludzie potrafili być bezpieczni i są normalni, ale teraz trzeba uczyć imbecyli jak z niego korzystać xD
  • Odpowiedz
Moim zdaniem jeśli ktoś jest fanem patostreamów to takie rzeczy już są w psychice przed tym jak to taka osoba w ogóle oglądać zaczyna.

@Cztero0404: IMO:
Może część dzieciaków i może już mieć nieprawidłowości w psychice, ale jakby wiedziały, że dalsze oglądanie patostreamów spowoduje, że będą mogły mieć potem trudną resztę życia, to może część z nich by przestała oglądać patostreamerów.
Do tego patostreamerów mogą oglądać też dzieciaki niezaburzone psychicznie,
  • Odpowiedz
@Arkass: Nie wiem, ja też mam może na to trochę inny pogląd bo kiedy ja byłem dzieciakiem to żuli z patostremów mijałeś co najwyżej walących denaturat przelewany przez chleb za pobliskim śmietnikiem idąc do szkoły.
  • Odpowiedz
beka że dzisiejszy internet jest śmiesznie łagodny z netem sprzed 15-20 lat

@CebulowyKrul: To że część dzieciaków wchodziła na jakiś rotten czy tego typu podobne strony 20 lat temu, nie sprawiało że internet to było jakieś siedlisko diabła a teraz przedszkole, przede wszystkim dlatego, że 20 lat temu internet był tylko przy biurku w tym śmiesznym szarym monitorze zwanym komputerem stacjonarnym, a nie w kieszeni każdego dzieciaka.
Obecny internet jest
  • Odpowiedz
  • 1
beka że dzisiejszy internet jest śmiesznie łagodny z netem sprzed 15-20 lat i jakoś ludzie potrafili być bezpieczni i są normalni, ale teraz trzeba uczyć imbecyli jak z niego korzystać xD

@CebulowyKrul: Kiedys sie wyzywalo wszystko i wszystkich, ale dzisiaj nie wulgaryzmy sa problemem tylko dezinformacja i propaganda, ktorej kiedys nie bylo
  • Odpowiedz
@Cztero0404

>W uproszczeniu: oglądanie patostreamerów > patologiczne zmiany w psychice > problemy z psychiką do końca życia.

@Arkass: Moim zdaniem jeśli ktoś jest fanem patostreamów to takie rzeczy już są w psychice przed tym jak to taka osoba w ogóle
  • Odpowiedz
Dobrze, ale wspólnego z edukacją zdrowotną mają patrostreamerzy?

@Cztero0404: imo raczej uświadomienie dzieciom albo jego próba ze siedzenie wyćpanym na strimie dla 20 widzów to nie jest jakieś za*ebiste zajęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KIaudik: najśmieszniejsze jest to, że tyle się wszyscy nagadali, naprotestowali, a przedmiot prawdopodobnie padnie z powodów logistycznych bo jest dodatkowy i jakbym był licealistą to bym się wypisał tylko z tego powodu, a że mam młodsze dziecko, to prawdopodobnie wypiszę, bo będzie kolidować z zajęciami dodatkowymi ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz