Aktywne Wpisy

auto_reply +11
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +47
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

Normalna wiedza o zyciu wgl to lewactwo.
#polityka #bekazprawakow #nauka #bekazpisu #konfederacja
źródło: image
PobierzTutaj jest 6 klasa i tematy na czasie plus trochę biologii. Nie wiem jak starsze klasy ale pewnie im przeszkadza wiedzą o antykoncepcji czy o tym, że bycie homo to rzecz naturalna.
Pewnie gdyby upubliczniliby kilka lekcji mojego WDŻ z liceum Toby przeciwnicy edukacji zdrowotnej masowo
Przykładowe programy nauczania edukacji zdrowotnej ze strony .gov
https://www.gov.pl/web/edukacja/przykladowy-program-nauczania-edukacji-zdrowotnej
@Yaroslav_The_Great: Dokładnie, do tego mam największe zastrzeżenia. Dlaczego oni zajmują się patrostreamami w momencie kiedy część kulminacyjna tego problemu miała miejsce już dobrych kilka lat temu xD