Aktywne Wpisy

tesknilam_ +122
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +184
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po prostu idealny.
Nie martwię się o to czy mnie zdradzi, czy mnie skrzywdzi, jedyne o co się martwię to to, że się stanie coś złego albo umrze.
Nie są ważne jakieś losowe przygody, wakacyjne romanse, chwilowe zauroczenia. Najważniejszą jest ta osoba, na której możesz zawsze polegać i będzie z Tobą na dobre i na złeʕ•ᴥ•ʔ
Życzę wam wszystkim mirusie takiej samej miłości, każdy zasługuje na odrobinę ciepła
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #chwalesie
@Krznl: pytał, pytał: https://wykop.pl/wpis/82962951/co-cenicie-w-swoich-partnerkach-partnerach-https-m
Dużo tu narzekania na #zwiazki
To ja zapytam odwrotnie: co cenicie w swoich partnerkach/partnerach?
#milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pielęgnujcie swoją miłość, zazdro. Powodzenia i wszystkiego co najlepsze w życiu. Mi się nie udało ożenić, mam pecha do kobiet :-(
@gabriel_wnm wszystko przed Tobą mireczku, przyjdzie z czasem (。◕‿‿◕。)
@Krznl:
źródło: image
Pobierz@Krznl: gratki, że znalazłaś faceta swojego życia, myślę że moja żona mogłaby to samo napisać co ty :) Ale to zdanie które cytuję dziwnie brzmi :)
@Krznl: to skąd Ci przyszło do głowy żeby to napisać?