Wpis z mikrobloga

Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po prostu idealny.
Nie martwię się o to czy mnie zdradzi, czy mnie skrzywdzi, jedyne o co się martwię to to, że się stanie coś złego albo umrze.
Nie są ważne jakieś losowe przygody, wakacyjne romanse, chwilowe zauroczenia. Najważniejszą jest ta osoba, na której możesz zawsze polegać i będzie z Tobą na dobre i na złeʕʔ
Życzę wam wszystkim mirusie takiej samej miłości, każdy zasługuje na odrobinę ciepła
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #chwalesie
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krznl fajnie się czyta takie pozytywne wpisy, dużo szczęścia życzę ( ͡º ͜ʖ͡º) a ja też się pochwalę przy okazji, że mam wspaniałą dziewczynę, razem gramy ale na szczęście nie wie co ja tutaj za głupoty wypisuje na wykopie
  • Odpowiedz
@Krznl: eh, gratuluję udanego związku. należysz do mniejszości.(i jeśli ma to być mniejszość to w niej zostań), ale co Ty robisz w takim razie na tym portalu?
  • Odpowiedz
. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕʔ

Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, r

@Krznl: friendzone nawet po slubie, eh
  • Odpowiedz
@Krznl skąd w ludziach przekonanie, że innych obchodzi to jak wam sie układa? Mamy w to w------e. Przypominasz mi koleżanke, która najchętniej gadałaby o tym jaki to jej miś nie jest fantastyczny i jak bardzo się kochają. Nikogo to nie obchodzi, serio.
  • Odpowiedz
  • 13
@EmcePomidor3 @fornson23 @salad_fingers dobra panowie może się źle wyraziłam, chodzi mi o to, że teraz głównie dla młodych kobiet liczą się takie rzeczy jak "przygody" ( ͡º ͜ʖ͡º) a nie stała relacja, taka hookup culture. A tu mimo bycia razem już dłuższą chwilę nie ma czegoś takiego ʕʔ
  • Odpowiedz