Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (506)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (248)
hyperlink +8

Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po prostu idealny.
Nie martwię się o to czy mnie zdradzi, czy mnie skrzywdzi, jedyne o co się martwię to to, że się stanie coś złego albo umrze.
Nie są ważne jakieś losowe przygody, wakacyjne romanse, chwilowe zauroczenia. Najważniejszą jest ta osoba, na której możesz zawsze polegać i będzie z Tobą na dobre i na złeʕ•ᴥ•ʔ
Życzę wam wszystkim mirusie takiej samej miłości, każdy zasługuje na odrobinę ciepła
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #chwalesie
C--j że kolejna część wypowiedzi pokazuje wprost że to jest odrębna myśl mówiąca że w życiu takie rzeczy nie są ważne tylko ważne są te wymienione potem i podsumowujące cały wpis. Ludzie czytają wyrywkowo z
Ostatnio co raz rzadszy widok.