Wpis z mikrobloga

Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po prostu idealny.
Nie martwię się o to czy mnie zdradzi, czy mnie skrzywdzi, jedyne o co się martwię to to, że się stanie coś złego albo umrze.
Nie są ważne jakieś losowe przygody, wakacyjne romanse, chwilowe zauroczenia. Najważniejszą jest ta osoba, na której możesz zawsze polegać i będzie z Tobą na dobre i na złeʕʔ
Życzę wam wszystkim mirusie takiej samej miłości, każdy zasługuje na odrobinę ciepła
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #chwalesie
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krznl Po co się niepotrzebnie martwisz, że umrze, każdy umrze, niepotrzebnie zajmujesz sobie tym głowę. Wszystkiego najlepszego w dalszym życiu.
  • Odpowiedz
>Nie są ważne jakieś losowe przygody, wakacyjne romanse, chwilowe zauroczenia.

@Krznl: ludzie którzy się czepiają tego zdania muszą wrócić do podstawówki na lekcje czytania ze zrozumieniem, albo zatrudnić się w Republice czy kanale zero xd

C--j że kolejna część wypowiedzi pokazuje wprost że to jest odrębna myśl mówiąca że w życiu takie rzeczy nie są ważne tylko ważne są te wymienione potem i podsumowujące cały wpis. Ludzie czytają wyrywkowo z
  • Odpowiedz
@Krznl: też mam takiego męża, normalnie myślałam że czytam o moim ( ͡° ͜ʖ ͡°) przypadek? XD u nas dodatkowo w tym roku powitaliśmy bombelka ✨ także pozdro i dużo szczęścia Wam życzę!
  • Odpowiedz
@Krznl: MEGA! Właśnie takie wpisy czyta się z bananem na twarzy, a nie, że rząd oszukał po raz kolejny, pis zły, ruskie trollują albo znowu kolejne podwyżki wszystkiego. Powodzenia wam w waszym związku, trzymam mocno kciuki ;)
  • Odpowiedz