Wpis z mikrobloga

✨️ Co cenicie w swoich partnerkach/partnerach?
Dużo tu narzekania na #zwiazki
To ja zapytam odwrotnie: co cenicie w swoich partnerkach/partnerach?

#milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to, że jest dla mnie wsparciem. Jego ogarnięcie - zwykle zamiast narzekać w trudnej sytuacji to po prostu robi swoje i stara się rozwiązać problem, dzięki czemu mam poczucie, że z nim nie zginę. To, że daje mi poczuć, że jestem dla niego najważniejsza. Możemy zawsze o wszystkim pogadać, dobrze się dogadujemy. Ogólnie to chyba wszystko w nim cenię. Wiadomo, jest parę nieidealnych rzeczy, ale każdy ma swoje słabe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: inteligencję, pochrzanione poczucie humoru, odpowiedzialność, to, że potrafi rozmawiać, że myśli kilka kroków do przodu, ciepło, opiekuńczość. To, że pokazał mi jak to jest czuć się wspieraną i jak bardzo uskrzydla kiedy partner wierzy w ciebie i zachęca do prób. Że dzięki niemu poczułam się kobieca. To, że zaakceptował mnie taką jaka jestem i sprawił, że poczułam się wystarczająca. Że mogę być sobą i jednocześnie czuć się kochana.
  • Odpowiedz
@fenbekus: wow, jaki przegląd profilu xD Emigracja, kolega z pracy niebieskiego nie mógł znaleźć mieszkania i nadal nie może (duże wymogi, mało mieszkań, drogo), więc mieszka z nami. Trochę też mu się chyba nie spieszy z wyprowadzką, bo mu wygodnie. Póki nie mamy dzieci to nie mamy też potrzeby być sami, a dom jest duży (4 pokoje + salon - parter, pierwsze i poddasze) i drogi, więc przy okazji płacimy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałam jakieś 26 lat, przez aplikację randkową w czasie covid xD Co prawda planowałam już wtedy samotne życie w kamperze (nawet miałam na oku już pojazd do kupienia i czyniłam kroki do zdobycia pracy zdalnej), ale brakowało mi kontaktu z ludźmi, bo większość znajomych miało partnerów i siedzieli z nimi w domu, ciężko było się z kimś spotkać. Założyłam konto bez zdjęcia twarzy, z opisem, że szukam ciekawych ludzi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szlachetna-liderka-9: Mam 36 lat, znamy się od ponad 9 lat, razem jesteśmy pod ponad 8, a od 2 miesięcy już po ślubie. Powiem tak… dopóki go nie spotkałam, to nie wiedziałam co to jest prawdziwa miłość, chociaż wydawało mi się, że wiedziałam. Teraz z tej perspektywy wiem, że dawne związki i zauroczenia to koło prawdziwej miłości nie stały. Nie jestem w stanie tego wyjaśnić, ale wiem, że takie coś nie zdarza
  • Odpowiedz