Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Moc90 +29
#gielda wzialem sobie kredycik na 100k i kupilem za to rope XD raz sie szyje

Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku i że nie wie czy napisać do tego Kuby czy nie. I ja tak siedzę, piję kawę i myślę sobie "boże, czy ja też tak brzmiałam jak miałam 19 lat??"
Nie żebym się wywyższała ale serio, czuję się jakbym była od niej starsza o dekadę a nie o 2 lata. Ona się ekscytuje czy jakiś student z roku na nią patrzy, a ja właśnie wracam od Marka który ma 38 lat, własny biznes i z którym mogę pogadać o życiu, o planach, o wszystkim. To jest taka przepaść...
Próbowałam jej tłumaczyć że może warto poznać kogoś dojrzalszego ale ona tylko pokręciła głową i powiedziała "ale przecież starzy faceci to creepy". I ja tak siedzę myśląc - dziewczyno, gdybyś wiedziała jak fajnie jest być z kimś kto wie czego chce w życiu zamiast kombinować czy iść na filologię czy może jednak zmienić kierunek na trzecim roku...
Czasem zastanawiam się czy nie jestem jakaś dziwna. Mam 21 lat a czuję się jakbym miała 25. Może to przez to że mieszkam sama, płacę rachunki, pracuję... A może po prostu sugar dating mnie zmieniło? Olka mówi że to normalne, że jak raz spróbujesz dojrzałych facetów to ciężko wrócić do chłopaków z roku którzy wydają całą kasę na FIFA i p--o.
Zuzia jest fajna, nie mówię że nie, ale rozmowa z nią to jak powrót do liceum. Wolę już nasze wieczorne rozmowy z Markiem przy winie niż słuchanie kto komu lajkuje zdjęcia na insta. Czy to znaczy że starzeję się przedwcześnie czy po prostu dorastam szybciej? Hmm...
#psychologia #studia #relacje #warszawa #sugardating #zycie #studentka #doroslenie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sharazsugar: chwilę temu wpis, że nie możesz znaleźć faceta, może się zdecyduj w którą stronę te zarzutki prowadzisz, bo nie wiem czy wiesz, ale tu jest archiwum wpisów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Hater_posting_from_computer_51f01dff31
Pobierzźródło: Hater_posting_from_computer_8fa49684ea
Pobierzźródło: 13WZRDeWgP30cZM2
Pobierz@Sharazsugar: ty za to masz mental prawdziwego rekina biznesu xD