Aktywne Wpisy
nowszyja +45
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czytaj - musisz wydzielić w swoim mieszkaniu miejsce w którym będziesz przechowywał puste butelki a potem dymać z tymi butelkami do marketu i tam ktoś ci łaskawie może odda 50 groszy.
Jak ktoś ma dom, garaż, dużo miejsca a na każde zakupy jeździ samochodem - to pewnie po nim spłynie niezauważalnie. Ale ludzie żyjący w mieście, nie posiadający samochodu, robiący zakupy przy okazji, albo nawet starsi ludzie? Nie wspominając o mieszkających w apartamentach 22m2 xD
Mam wrażenie że w tym kraju robi się już wszystko żeby obrzydzić życie przeciętnemu człowiekowi.
#ekologia #systemkaucyjny #wroclaw #warszawa #krakow #gdansk #poznan
źródło: 1000027118
Pobierz@MazurskiSmak: butelka to spolimeryzowany gaz. Zgazowanie jej i spalenie to żaden rocket science.
@witam12: też mnie to r---------a, mam sortować śmieci, do tego oddzielnie to co na kaucję, a najlepsze, że tych butelek z np. Aldi nie oddasz do Lidla (wg mojej wiedzy), automat rozróżnia towar danego sklepu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale wydzielenie miejsca w mieszkaniu na butelki to już rzeczywiście problem. Teraz wyrzucam raz na 2tyg około 20 butelek. Teraz będę musiał wynosić je do skupu co 2-3 dni.
@dr_papieros: tak z 10, czasem 15 (w lecie). Ale ja zgniatam, a potem przed wrzuceniem do automatu pompuję XD. Serio. Jak automat (a Lidlu) nie chce przyjąć, to próbuję parę razy i pcham na siłę. Zawsze wszystkie przyjmuje.
@witam12: Przecież kranówa ma wyższe normy niż mineralka ze sklepu xD