@duszan_z_kapitana_d--y: Jak dla mnie każdy będzie mieć to w dupie xD najbardziej interesować to będzie Ciebie i pewnie podczas urlopu wpadniesz na chwilę zobaczyć czy nie ma żadnych pożarów.
@duszan_z_kapitana_d--y też jestem niezastąpiony i solo ciągnę jeden projekt. Jakbym zniknął na miesiąc, to nikt by nie zauważył. Kapnęliby się dopiero, jakbym faktury nie wysłał.
@duszan_z_kapitana_d--y: jak jesteś tak niezastąpiony to w ogóle nie macie jakiegoś procesu co do urlopu i przed złożeniem wniosku o urlop najpierw nie musisz pogadać z przełożonym? Szczególnie, że wszystko jest na Tobie? Coś mi u śmierdzi
@duszan_z_kapitana_d--y: każdy to będzie miał w pompie, wrócisz z l4 to nadrobisz za nich dwa razy całą robotę bo już po twoim wpisie widać jak się szanujesz :)
Jak dla mnie każdy będzie mieć to w dupie xD najbardziej interesować to będzie Ciebie i pewnie podczas urlopu wpadniesz na chwilę zobaczyć czy nie ma żadnych pożarów.
@slgdfhsdhjfbs: Skąd wiesz jak jest w robocie OPa? Może akurat faktycznie jest niezastąpiony. Mnie ostatnio firma ściągała z 2-dniowego urlopu, bo orły z mojego zespołu wdrożyły jakieś g---o i nie potrafiły naprawić. Ale i tak spoko bo naprawiłem w godzinę, a dostałem
źródło: IMG_5580
Pobierzmiłego nadrabiania po powrocie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@duszan_z_kapitana_d--y: xD
@slgdfhsdhjfbs: Skąd wiesz jak jest w robocie OPa?
Może akurat faktycznie jest niezastąpiony. Mnie ostatnio firma ściągała z 2-dniowego urlopu, bo orły z mojego zespołu wdrożyły jakieś g---o i nie potrafiły naprawić.
Ale i tak spoko bo naprawiłem w godzinę, a dostałem