Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: vyR7D_wmlgiYOywM4z7rCQ_JOSNhFYwfY6A92b4IiJ0
Pobierz@1-1-1-1:
Raptem parę dni temu siedziałem w aucie i czekałem, a tymczasem na budowę po drugiej stronie ulicy podjechał duży bus z budowlańcami (zmasakrowany Sprinter, maks. długi). Zwróciłem uwagę, bo prowadziła go kobita tak na oko ze 25-30 lat, spokojnie 8 albo i 9/10 (dlatego zwróciłem uwagę) w legginsach, a nie w workowatym dresie, wysiadła i poszła z jakimiś
@kasztan00: no czyli to pewnie inzynier budowy xd
@razdwatrzy55:
Wątpię, żeby w takim stroju do roboty na budowie chodziła, ale może się nie znam. No i raczej inżynier budowy nie woziłby pracowników busem, no nie? :)