Wpis z mikrobloga

@jazdaniebieski2023: @JaNo85 Tylko, że budowlańcy to faktycznie jakiś odmienny gatunek, pamiętam jak kiedyś 2 koleżanki z pracy z biura się cieszyły, że zostaje z nimi w robocie do wieczora, bo budowlańcy robili remont w biurze i kiedy był jakiś facet to się jakoś zachowywali, a jak dziewczyny były z nimi same to gorzej jak stado małp tak, że xD
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: następna nawiedzona, coraz więcej jest takich co się boją wyjść z domu bo myślą że literalnie każdy facet chce je zgw**cić. w idealnym świecie byłyby zapinane w kaftan ale w naszym pewnie to się skończy jakimiś reperkusjami dla bogu ducha winnych mężczyzn
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: początki schizofrenii: motywy śledzenia (podjechali za nią), motywy gapienia się na osobika, motywy prześladowcze, nagrywanie filmików na dowód, które dowodem nie są
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: ty się nabijasz a koleżanka na kasie w Polsce przestała się malować i upiękniać właśnie przez debili którzy ją zaczepiali. Teraz chodzi w "podartej ale nie podartej" czarnej bluzie i ma święty spokój.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 bo i wysiadlaby i od razu by sie zaczęło, hej mała, może byś chciała cimcorimci. Budowlańcy są jak zwierzęta, taka prawda i raz taka Julka ma akurat rację w tym filmiku
  • Odpowiedz
Julka sie boi roboli wracających z budowy xDDD

@1-1-1-1:

Raptem parę dni temu siedziałem w aucie i czekałem, a tymczasem na budowę po drugiej stronie ulicy podjechał duży bus z budowlańcami (zmasakrowany Sprinter, maks. długi). Zwróciłem uwagę, bo prowadziła go kobita tak na oko ze 25-30 lat, spokojnie 8 albo i 9/10 (dlatego zwróciłem uwagę) w legginsach, a nie w workowatym dresie, wysiadła i poszła z jakimiś
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: ona ma taki styl gadania, że ani w jedno słowo jej nie wierzę. Po drugie co to jest za zachowanie, że wystawiasz środkowy palec jak się kogoś boisz xD Julka chce zasięgi zrobić.
  • Odpowiedz
no czyli to pewnie inzynier budowy xd

@razdwatrzy55:

Wątpię, żeby w takim stroju do roboty na budowie chodziła, ale może się nie znam. No i raczej inżynier budowy nie woziłby pracowników busem, no nie? :)
  • Odpowiedz
a ciekawe, ile takich nagrań sobie fruwa po zamkniętych grupach w mediach społecznościowych? I pewnie w zdecydowanej większości takich nagrań możemy mieć do czynienia z pomawianiem z powodu czyiś urojeń i nadinterpretacji.
  • Odpowiedz