Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: 786848976155
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Walnięta julka oczywiście nagrywa obcych ludzi i udostępnia w internecie.
To trend w social mediach bardzo mocno obecny w USA.
Na siłce facet robi serię patrząc przed siebie, to od razu zboczenie. Oczywiście takie walnięte baby wcześniej rozstawiają całe studio filmowe, że ciężko je
Dokładnie, powinna iść na jakąś terapię bo to nie jest normalne zachowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
To ta tak zwana silna i niezależna kobieta?
Julka się boi wyjść z samochodu bo obok jest robol w zbroi z cekolu.
Niesamowita historia trzyma w napięciu od początku do końca.
To jakiś nowy trend udawanie ofiary dla atencji?
@koniozwalacz: X kur.a D, jadę codziennie do piekarni (Grzybki) obok biedronki, ze wspólnym wielkim parkingiem. Oczywiście jak to z rana pod Biedrą, kupa roboli właśnie w busach. Ile razy widzę jak przechodzi przez parking jakaś fajna d--a, to nigdy żadnych dzikich zachowań nie widziałem. Co najwyżej oblukają sobie (jak każdy facet) i tyle,
@Szr1h: Bo pewnie tak było, nawet nie wiedział o co biega, widać po twarzy.