Wpis z mikrobloga

@1-1-1-1: ciekawe co pomyśli sobie syn tego chłopa z filmiku. Stary n--------a w upał na budowie (been there do that - jak ktoś myśli, ze ma p--------a robotę, to niech spróbuje pracy na budowie w taką pogodę, często po więcej niż 8h - bo np beton przyjeżdża i nie ma opcji pójść sobie ot tak do domu) żeby zapewnić jakikolwiek byt rodzinie, a taka p---a wrzuca filmik gościa siedzącego w
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: gościu którego twarz pokazała bez jego wiedzy i zgody jednocześnie obmawiając powinien jej założyć sprawę o zniesławienie, zapłaciła by odszkodowanie, może by się czegoś głupia nauczyła. P------e co za z-----e czasy
  • Odpowiedz
ja to widziałem nawet nie takiego typowego fizola, tylko chłopa co u dostawcy internetowego kładł kable i typ 60 lat a potrafił się obracać za gimnazjalistkami...

@4mmc-enjoyer: @koniozwalacz: Wykopki się wychowały w piwnicy, nie mają koleżanek i nie wiedzą jaka jest ta ciemniejsza strona bycia przynajmniej odrobinę atrakcyjną laską. A do tego dołóż jeszcze duży b---t - zwłaszcza to jest magnesem na element.

Gdy wykopki pod koniec podbazy
  • Odpowiedz
@callver34: wszystko w punkt. nie raz słyszałem od koleżanek relacje że przechodząc obok grupy budowlańców padały na cały głos komentarze jak np. "KURRRWA ALE C---I". sa też takie które to lubią bo łechta im to ego i jedną taką nawet znałem xD ale to jest mniejszość, często nieźle jebnięta i o bardzo narcystycznej osobowości, a ogromna większość dziewczyn tych zaczepek nienawidzi i się ich zwyczajnie boi. no ale skąd zabunkrowany
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: zajebiscie mały musial być ten supermarket, że nie dało się stanąć z drugiej strony parkingu. Może to żabka była.
K---a, te historie są tak naciągane, pod wyświetlenia, że głowa mala
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: co innego jakby pajeet albo inny pakol się gapił, mmm rozmarzona... To musi być pod tezę, już widzę jak budowlańcy 10 minut specjalnie akurat się gapili na jedno julczysko. Normalnie chłop by gwizdnął, krzyknął hej cipcia i tyle by z tego było. Pewnie czekali na kolegę co robił zakupy i akurat patrzyli się w to miejsce, albo coś było za nią. A później odjechali bo jakaś p------a baba fakersy
  • Odpowiedz