Wpis z mikrobloga

ale ja do zadnej nie pasuje. czyli ewidentnie jestem do niczego

@SmugglerFan: A może to raczej żadna nie pasuje do Ciebie? :)

Btw, co do tych zdjęć, to może poproś kogoś, żeby zrobił Ci porządne fotki (nie wiem jakie masz, ale zakładam, że coś jest nie tak, skoro kilka kobiet skomentowało, że nie oddają rzeczywistości). W dobrym świetle, aparatem, a nie telefonem, bo obiektywy w telefonie zawsze trochę zniekształcają obraz.
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan: e chodzi mi o to, że z opisu i twoich wypowiedzi wynika że ty nirmalny zdrowy chłop a te apki ryją banie. Więc skasować apke i poszukać baby gdzie indziej. Ostatnio siostra cioteczna muwila mi że teraz popularne jakieś imprezy w kawiarniach, że rano i że bez piwa jak to bez piwa i bez wudki tylko kawa

Tak na serio, chłopie wydajesz się dobry chłop, nie ryj sobie bani tą loterią
  • Odpowiedz
wlasnie juz mi jakies mowily tez wczesniej ze inaczej wygladam niz na zdjeciach, ale nie rozumiem jak. przeciez te zdjecia sa prawdziwe, wiec jak niby moge inaczej wygladac.

@SmugglerFan To sobie ogarnij jak optyka obiektywu wpływa na fotografowane obiekty.
Plus aparat, bo tak to działa, uchwyca 1/200 sekundy albo mniej. Mimika na żywo też może robić swoje.

Ogólnie dla nie dziewczyna spoko. Napisała, że nic z tego nie będzie i dlaczego.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: furka fajna jest serio np taką a7 z salonu byś wziął albo używkę z 3.0 v6 333 kuniealbo mustangi teraz w dobrych cenach stoją betki e92 też ok chociaż tu z silnikiem i elektryką może być loteria

To że nie widzisz innej drogi nie oznacza że jej nie ma. I jak coś nie daję efektu to tylko marnujesz czas i energię.
  • Odpowiedz
  • 1
Ogólnie dla nie dziewczyna spoko. Napisała, że nic z tego nie będzie i dlaczego. Nie jest tak, że każdy się każdemu spodoba i będzie miał vibe.

@alfka: no ja sie zadnej nie podobam

@SmugglerFan: furka fajna jest serio np taką a7 z salonu byś wziął albo używkę z 3.0 v6 333 kuniealbo mustangi teraz w dobrych cenach stoją betki e92 też ok chociaż tu z silnikiem i elektryką
SmugglerFan - >Ogólnie dla nie dziewczyna spoko. Napisała, że nic z tego nie będzie i...

źródło: gl2l8o04z3e51

Pobierz
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Jak jesteś cichy i spokojny to nigdy ci nie wyjdzie z dynamicznymi Julkami co jaraja szlugi i lubia imprezy. Celuj w niepomalowane, "niezadbane" (fryzura, ciuchy) ciche dziewczyny to jest szansa, ze trafisz na autystkę która tez szuka cichego chłopa.
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan: spoko dziewczyna, dobry materiał na coś poważniejszego, szkoda, że jesteś taką picką ¯\(ツ)/¯

@__MadCat: akurat pisala ze od 6 lat jest na terapii i na lekach przez depresje i complex ptsd i jeszcze jakies zalamanie nerwowe miala. teraz jest na zwolnieniu od psychiatry
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: a nie wpadłeś na to, że trzeba było ją zabrać na koncert, park rozgrywki, tenis, klub, escape room, strzelnice... i inne takie? Nie trzeba być zwyrolem bo łobuz kocha najbardziej ()
  • Odpowiedz