@SmugglerFan: przynajmniej odpisała co i jak, ja usłyszałem od dziewczyny a raczej od jej siostry, że to skomplikowane, ale zakładam to skomplikowanie to był erasmusik do francji bo tam już z drugim się pryczy
Szczerze, to chodzi o mordę. Zawsze ten dodatek mimochodem jest prawdą, a reszta to wata cukrowa. Może jeszcze 25%, że ciepła klucha, ale morda przede wszystkim
@SmugglerFan: Czyli wyglad, no i zbyt mily/ulegly/zamulajacy byles co doprawilo te combo ... Zadna kompromitacja, nie ma sie co przejmowac, dzialaj dalej i sie nie przejmuj, przy dzialaniach porazki sa normą, wazne zeby wyciagac wnioski ....
@SmugglerFan: Facet wyglądał inaczej niż na fotach, nie przypadł jej do gustu, gdy poproszono ją o wyjąśnienie powodu odrzucenia, odpaliła standardowy kobiecy starter-pack: jesteś miły, kulturalny, wartościowy, spokojny i tak dalej, bo laska widzi, że na do czynienia z wrażliwym chłopem i nie chce, żeby się załamał. Empatyczna płeć w pigułce (。◕‿‿◕。)
@SmugglerFan Szczerze, to chodzi o mordę. Zawsze ten dodatek *mimochodem* jest prawdą, a reszta to wata cukrowa. Może jeszcze 25%, że ciepła klucha, ale morda przede wszystkim
@Derpinardus: wlasnie juz sam nie wiem czy chodzi o morde, no bo niby mam ja pokazana na profilu. juz mi jakies mowily tez wczesniej ze inaczej wygladam niz na zdjeciach, ale nie rozumiem jak. przeciez te zdjecia sa prawdziwe, wiec jak niby
@SmugglerFan w sumie to jestem w szoku, że laska pyta czy sama nie zrobiła czegoś nie tak, znam takie przypadki, gdzie laska o------a awanturę na pół knajpy, a potem jeszcze zwyzywała typa który powiedział, że się ewakuuje bo nie chce mieć z nią nic wspólnego.
#przegryw #tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #gownowpis #gorzkiezale
źródło: Screenshot_2025-08-26-19-25-18-02
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Fishwater: tego akurat nie slysze, no i dobrze, bo nie mam zadnej wartosci
Szczerze, to chodzi o mordę. Zawsze ten dodatek mimochodem jest prawdą, a reszta to wata cukrowa. Może jeszcze 25%, że ciepła klucha, ale morda przede wszystkim
@Derpinardus: wlasnie juz sam nie wiem czy chodzi o morde, no bo niby mam ja pokazana na profilu. juz mi jakies mowily tez wczesniej ze inaczej wygladam niz na zdjeciach, ale nie rozumiem jak. przeciez te zdjecia sa prawdziwe, wiec jak niby
źródło: image
PobierzKąty, stylówa, a nawet algo w aparacie robią ogromną różnicę. Każdy też wybiera najlepsze zdjęcia z serii.
@DzikiJelonek: mam 189 cm i szerokie ramiona. tylko miesni malo, widac bylo raczki chude, bo bylem w tshircie