Wpis z mikrobloga

• 127
@SmugglerFan: przynajmniej odpisała co i jak, ja usłyszałem od dziewczyny a raczej od jej siostry, że to skomplikowane, ale zakładam to skomplikowanie to był erasmusik do francji bo tam już z drugim się pryczy
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Czyli wyglad, no i zbyt mily/ulegly/zamulajacy byles co doprawilo te combo ... Zadna kompromitacja, nie ma sie co przejmowac, dzialaj dalej i sie nie przejmuj, przy dzialaniach porazki sa normą, wazne zeby wyciagac wnioski ....
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Facet wyglądał inaczej niż na fotach, nie przypadł jej do gustu, gdy poproszono ją o wyjąśnienie powodu odrzucenia, odpaliła standardowy kobiecy starter-pack: jesteś miły, kulturalny, wartościowy, spokojny i tak dalej, bo laska widzi, że na do czynienia z wrażliwym chłopem i nie chce, żeby się załamał. Empatyczna płeć w pigułce ()
  • Odpowiedz
  • 3
@SmugglerFan Szczerze, to chodzi o mordę. Zawsze ten dodatek *mimochodem* jest prawdą, a reszta to wata cukrowa. Może jeszcze 25%, że ciepła klucha, ale morda przede wszystkim

@Derpinardus: wlasnie juz sam nie wiem czy chodzi o morde, no bo niby mam ja pokazana na profilu. juz mi jakies mowily tez wczesniej ze inaczej wygladam niz na zdjeciach, ale nie rozumiem jak. przeciez te zdjecia sa prawdziwe, wiec jak niby
  • Odpowiedz
@SmugglerFan w sumie to jestem w szoku, że laska pyta czy sama nie zrobiła czegoś nie tak, znam takie przypadki, gdzie laska o------a awanturę na pół knajpy, a potem jeszcze zwyzywała typa który powiedział, że się ewakuuje bo nie chce mieć z nią nic wspólnego.
  • Odpowiedz