Wpis z mikrobloga

@SmugglerFan: Trzeba było jej napisać że ona w sumie też nie wyglądała jak na zdjęciach i sie nie spuszczać. Nie wiem po co w ogóle ta dyskusja i analiza spotkania. Jakby przyszedł tam Chad to mógłby ją od szmat wyzywać a i tak by 'vibe' poczuła.
  • Odpowiedz
@PanZuo: Przestan p-------c glupoty o tych chadach xD Gosc po prostu negatywnie ja zaskoczyl wygladem a gadka nie odwrocil tych emocji tylko jeszcze pogorszyl = game over a ty histeryzujesz i wymyslasz teorie spiskowe XD
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan Stary, nie doszukuj się w sobie wad na siłę, bo oszalejesz. Jesteś jaki jesteś, widocznie tej konkretnej łasce akurat nie

@Dorianxxx: nie chodzi o konkretna laske, tylko o kazda ktora mi sie podoba xDDD

@SmugglerFan: Trzeba było jej napisać że ona w sumie też nie wyglądała jak na zdjęciach i sie nie spuszczać. Nie wiem po co w ogóle ta dyskusja i analiza spotkania. Jakby przyszedł
  • Odpowiedz
  • 2
@PanZuo: Przestan p-------c glupoty o tych chadach xD Gosc po prostu negatywnie ja zaskoczyl wygladem a gadka nie odwrocil tych emocji tylko jeszcze pogorszyl = game over a ty histeryzujesz i wymyslasz teorie spiskowe XD

@marso96: no to chyba na to samo wychodzi = że zly ryjec chlopa

@SmugglerFan: masz chociaż auto żeby zabawiać p0lke?

@_____________________: ale na co mi auto? w miescie mieszkam
  • Odpowiedz
@SmugglerFan To chyba randkowanie przez aplikacje nie jest dla ciebie 😅 pewnie zyskałbyś na długoterminowej znajomości, ale jeśli jesteś odrzucany na starcie, to będzie ciężko.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ale Ty jesteś. Laski się z Tobą chcą spotkać, więc zmutowany jakiś nie jesteś.
Laska Ci wymienia zalety Twoje, że kulturalny miły.. to jaka kompromitacja.. ja wiem że takie jest powiedzenie ale odnoszę wrażenie że odbierasz to tak, że z Tobą jest coś nie tak. Przecież Ci napisała, że różnica charkaterów, sam to zauważyłeś punktując jej że masz IN w profilu, więc jej wina nawet, że nie doczytała i
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: jeśli chodzi o zdjęcia i inny wygląd w realu, to może być bardzo wiele czynników, ale często zdjęcia robimy komórkami które mają szeroki kąt, co zniekształca twarz. Człowiek zupełnie inaczej wydaje się wyglądać jak patrzy się na niego z boku a inaczej z przodu. Dobrze jest robić zdjęcia z nieco dalszej odległości bo wtedy ten szeroki kąt nie daje aż tak znać o sobie. U dziewczyn jest bardzo często
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan trzy dziewczyny to jeszcze nie dramat. Czasami jest tak ze 1 randka an 10 jest udana. I wystarczy aby wlasnie ta 1 byla fajna

@michalcorobisz: chcialbym zeby 1 na 10 byla udana

@SmugglerFan: ale Ty jesteś. Laski się z Tobą chcą spotkać, więc zmutowany jakiś nie jesteś.

Laska Ci wymienia zalety Twoje, że kulturalny miły.. to jaka kompromitacja.. ja wiem że takie jest powiedzenie ale odnoszę wrażenie że odbierasz
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: jprdl chłopie serio prosisz o feedback jakiejś losowej typiary z tindera? Może jeszcze do serca sobie to weźmiesz? Miej do siebie szacunek i jak któraś Cię nie chce (nieistotne z jakiego powodu) to next i nie oglądasz się za siebie
  • Odpowiedz
  • 0
@SmugglerFan a ty jakie masz do niej uwagi ( ͡º ͜ʖ͡º)

@dawid-hopek: napisalem ze niefajnie ze pali a oprocz tego to nie wiem bo nie zdazylem jej poznac w ogole

@SmugglerFan: jeśli chodzi o zdjęcia i inny wygląd w realu, to może być bardzo wiele czynników, ale często zdjęcia robimy komórkami które mają szeroki kąt, co zniekształca twarz. Człowiek zupełnie inaczej wydaje
  • Odpowiedz