Wpis z mikrobloga

@SmugglerFan Nie załamuj się - tym razem nie wyszło, ale w końcu może kogoś poznasz. Doświadczyłeś jednego z wielu problemów z aplikacjami randkowymi - zobaczenie czyjegoś profilu w aplikacji ma się nijak do realnego kontaktu z drugim człowiekiem i odczuć psychofizycznych, jakie towarzyszą takiemu spotkaniu. O ile nie poznasz nikogo w pracy, przez znajomych, to musisz się liczyć, że takich odrzuceń będzie więcej, także przygotuj się do tego psychicznie i traktuj
  • Odpowiedz
@SmugglerFan bardzo ladny, rzeczowy komentarz laski, nie ma co krecic burzy. Mogla Cie zghostowac, mogla o---------c jakis cyrk, a wytlumaczyla pieknie co i jak, plus powiedziala szczerze co z jej strony spoko a co nie. Zapytala nawet o to samo w stosunku do niej. Super.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan Może spróbuj zrobić sobie przerwę od aplikacji, pokorzystaj z życia singla - niezależność i życie samemu ma swoje spore plusy. Jak będziesz szczęśliwy sam ze sobą, to zyskasz znacznie więcej luzu w kontaktach z płcią przeciwną.
  • Odpowiedz
  • 11
@SmugglerFan Może spróbuj zrobić sobie przerwę od aplikacji, pokorzystaj z życia singla - niezależność i życie samemu ma swoje spore plusy. Jak będziesz szczęśliwy sam ze sobą, to zyskasz znacznie więcej luzu w kontaktach z płcią przeciwną.

@Dorianxxx: chlopie, ja juz bylem 30 lat samemu, ile mozna. jak ja mam byc szczesliwy sam ze soba, lol

@SmugglerFan: urealnij
  • Odpowiedz
  • 2
@SmugglerFan chłopie chodzi o wygląd. Reszta to tylko jej p---------e i manipulacja żeby nie wyszła na pustaka który patrzy na mordę. Druga sprawa to jakby zmyła tapetę z mordy to też by nie przypominała siebie na zdjęciach

@krystian-stepaniak: ehh, mozliwe. tak teraz mysle ze wszystkie te 3 ostatnie randki na ktorych baby ode mnie uciekly byly po tym jak mnie fryzjerka zle obciela. moze to przewazylo. ale, kurde, tylko
  • Odpowiedz
  • 1
@SmugglerFan: czyli lepiej miec matche , tracic czas na randki z ucieczkami?

@Niesondzem: taki chlopski los niestety

Po prostu nie jesteś w jej typie czyli pewnie nie masz jakiejś urody typu 9 lub 10/10. Tylko nie przejmuj się bo wiele z nich tak ma,
  • Odpowiedz
@SmugglerFan Stary, nie doszukuj się w sobie wad na siłę, bo oszalejesz. Jesteś jaki jesteś, widocznie tej konkretnej łasce akurat nie przy padłeś do końca do gustu. Czy jeśli byłbyś chadem, mógłbyś liczyć na inne traktowanie? Być może, ale to nie koniec świata. Jeśli zaakceptujesz siebie takiego jakim jesteś, będziesz świadom swoich ograniczeń oraz zalet, będzie Ci o wiele łatwiej.
  • Odpowiedz