Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: 1000020040
PobierzNie to że wyliczali, ale oni dostali w 1940 na dzień dobry zaliczkę w postaci całego polskiego złota, a następnie sobie odebrali część tego złota na koszty poniesione podczas wojny z Hitlerem z tego depozytu, w tym koszty poniesione na wyposażenie polskich żołnierzy broniących UK. Tak - częściowo za koszty obrony UK przed Hitlerem zapłaciły nie Niemcy, ale Polska, swoimi żołnierzami i swoim złotem. To tak, jakbyśmy dzisiaj dostali pomyłkowo
Tak, graniczymy z Rosją i Białorusią, z terenu Białorusi jesteśmy regularnie atakowani
@ka-lol: to ty jesteś tym narodem o którym piszesz, bo 5 razy w wątku wyjaśnili że rachunek był XD
@Usmiech_Niebios: wyjątkowo głupi musisz być, skoro nawet nie zauważyłeś że o tym nie wspomniałem xd
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: what-is-your-opinion-on-goomba-fallacy-v0-qzu31p8ulwxe1
Pobierz@Gorejacy_krzak_agrestu: jak Twojego sąsiada nękaja dresiki, którzy w dodatku po pozbyciu się go z jego
@GigaWykopek: nawet lepiej, bo Anglicy za pomoc Polaków podczas Bitwy o Anglię, zabrali polskie złoto na finansowanie maszyn czy sprzętu i nigdy tego nie oddali xD
@GigaWykopek: Anglicy samej Polsce akurat to niewiele pomogli, no chyba że liczymy zrzucanie szwabom ulotek a potem łaskawe homeopatyczne zrzuty zaopatrzenia. Jedyny brytyjski ciężki sprzęt jaki mógł się pojawić na ziemiach polskich to czołgi i samoloty z Lend Lease czyli w ruskich rękach.
Ale