Aktywne Wpisy

Soothsayer +181
tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd

blleh +79
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

@GigaWykopek: Przecież dokładnie tak było, dzbanie xD Wykopek pseudogeopolityk chciał błysnąć nie znając historii, a się tylko oklaunił, a inne klauny jeszcze plusują ten bełkot xD
@Gorejacy_krzak_agrestu: Inni opłacą więcej
źródło: IMG_3648
Pobierzźródło: temp_file636430452604771118
Pobierz@GigaWykopek: Owszem, zrobili to.
źródło: Zrzut ekranu_26-8-2025_113553_www.salon24.pl
Pobierz@GigaWykopek: tak, dokładnie tak było xD po wojnie zderzyli się ze znaczną falą hejtu i stanowisko większości społeczeństwa angielskiego było jednoznaczne - "jest po wojnie, to w---------ć do siebie". Nikogo stalinowski terror w PRL nie interesował.
No nie ma dla mnie znaczenia czy pojadą pracować czy zasiłkować, bo to poza Polską, czego nie rozumiesz? XD
W sumie to nie wiem skąd pomysł że dobrze, ale niech tam. Za to nie zabraniam ci fundować im tu życia aż do śmierci.
źródło: temp_file4416463551690186311
Pobierz@GigaWykopek: przecież mam skonfiskowali część rezerw złota na pokrycie tych kosztów...
Ad2. Solidarność i RWE to inne czasy. Mówiliśmy o II WŚ i wsparciu sojuszników. Faktem jest, że Brytole chcieli od nas dość konkretnej gotówki.
Ad3. W trakcie okupacji zasady były dość jasne i surowo przestrzegane. Wątpię, aby w tym czasie ktoś dorabiał się takich majątków, jak dzisiejsi korupcyjni bossowie Ukrainy.