Aktywne Wpisy
bulba1605 +351
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +9
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@GigaWykopek: Przecież dokładnie tak było, dzbanie xD Wykopek pseudogeopolityk chciał błysnąć nie znając historii, a się tylko oklaunił, a inne klauny jeszcze plusują ten bełkot xD
@Gorejacy_krzak_agrestu: Inni opłacą więcej
źródło: IMG_3648
Pobierzźródło: temp_file636430452604771118
Pobierz@GigaWykopek: Owszem, zrobili to.
źródło: Zrzut ekranu_26-8-2025_113553_www.salon24.pl
Pobierz@GigaWykopek: tak, dokładnie tak było xD po wojnie zderzyli się ze znaczną falą hejtu i stanowisko większości społeczeństwa angielskiego było jednoznaczne - "jest po wojnie, to w---------ć do siebie". Nikogo stalinowski terror w PRL nie interesował.
No nie ma dla mnie znaczenia czy pojadą pracować czy zasiłkować, bo to poza Polską, czego nie rozumiesz? XD
W sumie to nie wiem skąd pomysł że dobrze, ale niech tam. Za to nie zabraniam ci fundować im tu życia aż do śmierci.
źródło: temp_file4416463551690186311
Pobierz@GigaWykopek: przecież mam skonfiskowali część rezerw złota na pokrycie tych kosztów...
Ad2. Solidarność i RWE to inne czasy. Mówiliśmy o II WŚ i wsparciu sojuszników. Faktem jest, że Brytole chcieli od nas dość konkretnej gotówki.
Ad3. W trakcie okupacji zasady były dość jasne i surowo przestrzegane. Wątpię, aby w tym czasie ktoś dorabiał się takich majątków, jak dzisiejsi korupcyjni bossowie Ukrainy.