Aktywne Wpisy

mrlukasz +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Historycznygagatek +145
Człowiek dziś po 6 dniach cieszył się wyjściem z oddziału… i nie zdążył dojechać do domu. Cyk, tężyczka, pogotowie i znowu sor. Kolejna decyzja -powrót na oddział, ręce powykręcane z bólu i skurczy. Przez te wszystkie przygody nie natknęłam się na ani jednego niemiłego lekarza.. a Po ostatnich medialnych burzach bałam się tych miejsc. Okazuje się, że w kotlinie Jeleniogórskiej są jeszcze dobrzy ludzie.
Dobrej nocy Mirki, kolejna noc na warcie… smutni
Dobrej nocy Mirki, kolejna noc na warcie… smutni
źródło: IMG_6317
Pobierz

Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji. Kelnerka już mnie kojarzy i widzi, że ciągle przychodzę sam i dziś mnie podpytywała skąd jestem, co tu robię, jak długo tu będę itd. I zapytała czy nie czuje się samotny xD Nie wiem czy na mnie leci czy chce sprzedać mnie na organy xD
I tak myślałem o tej samotności, bo w sumie jestem sam w obcym kraju na końcu świata. Ale nie czuje się samotny, może za krótko tu jestem. A może taki jestem, że średnio potrzebuje ludzi - nie wiem. Mam stały kontakt z rodziną i znajomymi z Polski. Mam też mirko więc nie jest źle (。◕‿‿◕。)
Na zdjęciu widok z mojego balkonu.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco
#podroze #samotnosc
źródło: IMG_20260702_234516
PobierzO Hokkaido też wygląda interesująco
Ja bym mimo pogody płynął na wyspę zgodnie z założonym planem i sprawdzał co wyspa na do zaoferowania przy takiej pogodzie. Nie będzie chyba padać 24/7
No chyba zrobię tak jak piszesz. Bo w Ao Nang już za długo jestem ale podoba mi się tutaj. I nawet ta plaża tutaj nie jest taka zła.
źródło: IMG_4408
Pobierz@lubie-sernik: jutro powie, ze kolega jest za duzy ulaniec jak dla miejscowych freelancerek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@lubie-sernik: j--------e. Mnie nigdy zadna kobieta nie zapytala czy czuje sie samotny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lubie-sernik:
źródło: 16344
Pobierz