Aktywne Wpisy
Wilk__95 +81
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: 1000020040
Pobierz@Gorejacy_krzak_agrestu: no tak w końcu walczą tylko z największym krajem na świecie xD
@Gorejacy_krzak_agrestu: to pokaż mi jedną fabrykę albo magazyn wybudowany w ostatnich latach na naszym terytorium przy naszej wschodniej granicy xD
Ad1. Ok, tylko dlaczego my mamy ponosić takie koszty? Czy jesteśmy bogatsi od innych krajów?
Ad2. O ile pamiętam, nie było podatków tego typu, bo nie musiało być. Polonia robiła zrzutki wśród siebie, pieniądze dla AK przekazywał też rząd na uchodźstwie w Londynie.
To jest ta różnica. Ukraińcy mieli w dupie swój kraj, wyjechali, czasem zadzwonią do kogoś z rodziny i tyle, radźcie sobie. Za wojnę niech płacą Amerykanie, Francuzi,
@JakubKKKKKK: No, ale dlaczego emigranci mieliby spłacać, skoro państwo je zaciągnęło i spłaciło. No i też nie rozumiem tezy, że Ukraina to problem całego demokratycznego świata. Realnie podchodzac to np. Hiszpanie i Portugalczycy mają na to wywalone, a Indie wręcz wspierają Rosję. To
@GigaWykopek: oczywiście że tak. Policzyli za pomoc cywilom mieszkającym w Anglii i za utrzymanie wojska, które walczyło w obronie interesów Anglii i Anglii broniło. Dług za armię na anulowali, dług za cywilów częściowo spłaciliśmy złotem.
Ukraińców stać na starlinki, mógłby je utrzymywać (bo zakup sprzętu i tak już opłaciliśmy) jakiś oligarcha zamiast budować resorty narciarskie.